PROCURIO SRAMNI SNIMAK MILJANE KAKO BACA PETARDE PO RODITELJIMA! Sakrivena u gepeku, ovo je strašno! (VIDEO)
Foto: Printskrin

zadruga 4

PROCURIO SRAMNI SNIMAK MILJANE KAKO BACA PETARDE PO RODITELJIMA! Sakrivena u gepeku, ovo je strašno! (VIDEO)

Četvrta sezona rijalitija "Zadruga" uveliko je počela, a glavne zvezde ove sezone su Miljana Kulić i Mišel Gvozdenović, koji su se nakon toliko godina našli na istom mestu

Objavljeno:

Proteklu noć je obeležilo gostovanje Mišelove mame Hane na televiziji Pink kada je otkrila kroz šta je sve prošla njena porodica zbog Miljane, a danas smo naleteli na klip iz 2016. godine, kada je Miljana učestvovala u rijalitiju "Parovi".

foto: Printscreen

Ona je tada opisala kako je više puta posećivala kuću Gvozdenovića, da se čak i krila u gepeku taksija, jer su oni počeli da proveravaju svaki taksi koji prođe ili zastane ispred njihove kuće.

Miljana je zatim kroz smeh ispričala kako je bacala petarde dok je porodica Gvozdenović večerala, a ostali učesnici Parova su vrištali od smeha, slušajući njenu priču.

- Sede u dvorištu Mišel, njegova majka, njegov otac i rođaci im došli. I sad oni večeraju, sede oni i ja prolazim taksijem oko 1 uveče i oni sede, Mišel im peva, zabavljaju se. I ja spustim sedeište u taksiju, otvorim prozor, i samo ovako bacim petardu i to onaj "Topovski udar", a oni sede svi napolju i večeraju - pričala je Miljana sve vreme se smejući.

- A ja bacam baš ispred njih! Tri sam bacila! Bam, bam, bam! A oni misle da neko puca! Svi trk u kuću! Njegov otac posle izlazi, pa gleda levo-desno... - pričala je ona, a onda otkrila da se vrlo često krila u gepeku, jer su počeli da proveravaju sva taksi vozila koja bi zastala pored njihove kuće.

- Onda sam se jednom sakrila u gepeku taksija, a oni gledaju, mene nema - rekla je ona, pa nastavila da priča o svojim avanturama u Čačku, koje su sada glavna tema "Zadruge 4".

Kako je to izgledalo, pogledajte u klipu ispod teksta.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.