BEBISITERKA KULIĆA ULAZI U ZADRUGU DA RASKRINKA PORODICU: Oglasio se Siniša nakon što je OPTUŽEN ZA SILOVANJE
Foto: Damir Dervišagić

TEŠKE REČI

BEBISITERKA KULIĆA ULAZI U ZADRUGU DA RASKRINKA PORODICU: Oglasio se Siniša nakon što je OPTUŽEN ZA SILOVANJE

Bivša dadilja Miljaninog sina željka, Klara Jankuloska, želi da uđe u "Zadrugu 4" i raskrinka Kuliće. Bebisiterka je najpre optužila Sinišu Kulića da je silovao devojke po Nišu, a sada hoće da iznese prljav veš i onjegovoj ženi i ćerki Miljana.

Objavljeno:

Sukob između dadilje i poznate rijaliti porodice počeo je kada je Siniša optužio Klaru da ih je pokrala, a ona uzvratila tvrdnjama da je najstariji Kulić seksualni manijak.

- Klara bi volela da uđe u rijaliti i tamo ispriča sve što zna o Siniši, Mariji i Miljani! Mnogo se iznervirala kada su je Kulići optužili da im je ukrala prsten i sada želi da ih uništi! Ona je već bila u "Zadruzi" gde je u apartmanu brinula o malom Željku, tako da veruje da bi se odlično snašla u rijalitiju - priča dobro obavešten izvor.

Klara je već kontaktirala ljude iz produkcije.

foto: Printscreen

- Poslala je poruku ljudima iz Pinka da je zainteresovana da učestvuje u rijalitiju. Još razmišljaju da li da je pozovu ili eventualno da je naknadno ubace, pošto bi to sigurno bio spektakl za gledaoce. Zamislite taj obračun Kulića sa ženom koja zna sve njihove tajne - objašnjava sagovornik i dodaje.

- Klara poznaje Kuliće 20 godina i zna ih ko zlu paru. Marija i Mljana su joj se često poveravale, pa bi dadilja lako mogla da iznese sve o čemu je do sada ćutala.

Bebisiterka je potvrdila da bi se rado priključila rijalitiju:

foto: Printscreen

- Ušla bih u "Zadrugu", što da ne! Kada oni mogu tamo da lažu i kleveću, zašto ne bih ja dobila priliku da kažem istinu?! Posebno ako bi to bilo fino plaćeno. Neka me Marija i Miljana pogledaju u oči i ponove da sam ih pokrala!

Siniša Kulić je ubeđen da će njihova dojučerašnja dadilja ući u rijaliti.

- Jasno je da joj je to cilj! Zašto bi inače izmislila da sam silovao devojke? Želi da privuče pažnju javnosti i preko nas zaradi novac - rekao je Siniša.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.