POŠTOVANI POGLAVICE HAMITE! Drama se nastavlja, Anabela bez dlake na jeziku poslala oštru poruku Đoletu!
Foto: Printscreen Instagram

KREĆE NOVI RAT

POŠTOVANI POGLAVICE HAMITE! Drama se nastavlja, Anabela bez dlake na jeziku poslala oštru poruku Đoletu!

Nekadašnja pevačica grupe Funky G u poslednje vreme nije dobra sa članovima svoje nekadašnje porodice, a sada im se obratila i javno putem svog Instagram profila.

Objavljeno:

Anabela je posle učešća u rijalitiju sa ćerkom Lunom "presekla pupčanu vrpcu", kako je sama izjavila, a ni sa njenim ocem nije u korektnim odnosima, s obzirom na to da se tuže.

Ali čini se da tu problemima i porodičnim zavrzlamama nije kraj. Ovaj put se obratila Gagijevom stricu Hamitu, i ono što mu je rekla bilo je bez dlake na jeziku.

foto: Printscreen Instagram

- Poštovani poglavice, pošto vidim da se interesuješ za alimentaciju za moju decu, čisto da utvrdimo neke činjenice pre nego što krenemo u dalju priču. Taj stan o kome pričaš je u vlasništvu Gazmenove dece i moje, ja stan u kome živim dam svojoj i njegovoj deci, dok on kupuje stanove na sestrino ime krijući to od svoje dece, ja sam decu podizala dok se on provodio i drogirao. Što se grupe tiče, ja sam pevala dok je on bio po afterima i ako se interesuješ da li se da li je sve podeljeno na ravne časti, mogu ti reći i da je grupa mogla da se deli ako je firma, kako kažeš. A ako si tako dobar stric, Hamite, lepo se odrekneš duga Gazmenovog prema tebi i ima da isplati prehranjivanje svoje dece. Ja razumem vašu brigu za njega sada kada je uzeo pare od Pinka i kupuje stanove na vaše ima, ali vas se sećam i dok je Andrej plaćao dugove njegove, a vas nije bilo. Tako da na sledećem zasedanju plemenskog saveza stavi i ovaj stori na razmatranje, pa se čujemo. Srdačan pozdrav, Anabela Bukva Atijas - napisala je pevačica.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.