PAO DOKAZ TAJNOG VIĐANJA MAJE I JANJUŠA ZAPALIO INSTAGRAM! Sanjina objava sve otkrila sve!
Maja Marinković, Foto: Printscreen

TAJNA NE MOŽE OSTATI SKRIVENA

PAO DOKAZ TAJNOG VIĐANJA MAJE I JANJUŠA ZAPALIO INSTAGRAM! Sanjina objava sve otkrila sve!

Velika prašina se podigla u javnosti kada je Dragana podelila na Instagramu fotografiju sa Majom

Objavljeno:

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš otpočeli su ljubavnu vezu pred kamerama, a ova ljubav pukla je odmah po izlasku iz rijalitija. Barem oni tvrde da su se razišli. Mnogi su mislili da će se vratiti ženi Eni, ali do tog pomirenja nije došlo.

foto: Printscreen Instagram

Naime, nedeljama unazad se spekuliše da su Maja i Janjuš zapravo i dalje zajedno, a da im je kao paravan za viđanje uglavnom služila zajednička drugarica Dragana Mitar. Velika prašina se podigla u javnosti kada je Dragana podelila na Instagramu fotografiju sa Majom, a sat vremena kasnije i sa Janjušem iz istog kafića, dok se na stolu nalazio telefon kakav ima Marinkovićeva.

foto: Printscreen

Sada je nova objava Sanje Stanković podgrejala glasine da je Maja i dalje u vezi sa košarkašem. Poznato je da na "semafor žurkama" boja narukvica ili štapića označava ljubavni status osobe. Crvena označava da je neko zauzet, žuta da nije u ozbiljnoj vezi, a zelena da je slobodan. Sanja i Maja su zajedno sa Ivanom Krunić posetile jedan kafić u prestonici, a potom su se i pohvalile zajedničkim snimkom na Instagramu. Na snimku se vidi kako Sanja drži fluorescentno zeleni štapić, a Maja crveni. Korisnici društvenih mreža su ovu Sanjinu objavu shvatili kao da je ona slobodna i spremna za novu vezu, dok je Maja zauzeta.

Društvene mreže su se usijale, a komentari o Majinom i Janjuševom odnosu na fan grupama samo su pljuštali. Ostaje da vidimo da li su sasvim slučajno u kafiću dobile štapiće ove boje ili su same odabrale kako bi transparentno pokazale svoj ljubavni status.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.