O NJEGOVOM BEKSTVU SU PISALI SVETSKI MEDIJI... On je sada viđen u zagrljaju bivše zadrugarke! (FOTO)
Foto: Printscreen

PAPARACO

O NJEGOVOM BEKSTVU SU PISALI SVETSKI MEDIJI... On je sada viđen u zagrljaju bivše zadrugarke! (FOTO)

Već nekoliko dana uživa u Srbiji.

Objavljeno:

Pre nekoliko godina, Željko Stojanović je pobegao iz rijalitija "Parovi" tako što je prvo pomoću vešalice otključao vrata od izolacije, a potom je preskočio zid koji je bio visok nekoliko metara. O tom njegovom bekstvu, tada su pisali i evropski i svetski mediji.

Željko je posle "Parova" odlučio da se penzioniše kada su rijalitiji u pitanju, međutim, sada se ponovo našao pred kamerom, ali ne pred kamerom nekog rijalitija, već pred onom ekipe emisije "Paparazzo lov". Tačnije, ekipa ove emisije je pratila Saru Reljić, Filipa Reljića, Filipovu devojku Mašu Matijević, kao i bivšeg zadrugara Mateju Matijevića. Svi oni su u jednom trenutku završili u vikendici porodici Stojanović, a Željko je svima njima bio domaćin.

foto: Printscreen

U prvoj "Zadruzi", Sari je u rijalitiju cimer bio Željkov brat Žarko Stojanović, i nakon te sezone, Reljićevi su postali bliski sa porodicom Stojanović. Kamere pomenute emisije su zabeležile poprilično srdačan zagrljaj Željka i Sare i bilo je očigledno koliko su se oni obradovali zbog ovog susreta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.