RAVNA KAO DASKA, POREDILI JE S KOSTUROM, STANIJA NIJE IMALA NIGDE OBLINE ovako je izgledala pre promene lica i tela
Foto: printscreen

šok

RAVNA KAO DASKA, POREDILI JE S KOSTUROM, STANIJA NIJE IMALA NIGDE OBLINE ovako je izgledala pre promene lica i tela

Starleta Stanija Dobrojević danas je pojam zgodnoće. Nema žene koja ne bi volela da ima telo kao ona, a atraktivna brineta je to postigla uglavnom pomoću treninga, a malo i operacijama.

Objavljeno: 13:19h

Ona danas ima lanac prirodne kozmetike pomoću kojeg se rešava celulita i neguje kožu, a evo kako je starleta izgledala na samom početku svoje karijere. Svi se sećamo nje iz takmičenja "Survivor", tada je izgledala dosta drugačije. O svojim intervencijama Stanija je ovako govorila:

foto: printscreen

- Davno sam uradila grudi, o tome sam više puta pričala (trojke!), urađene s merom da savršeno idu uz moju visinu i građu, a razlog je da više ne moram da nosim grudnjak sa umecima i da konačno mogu da nosim haljine sa otvorenim leđima. Guza je prirodna, oduvek je bila poveća, i da bi ostala podignuta i obla za to je zaslužan trud, rad i znoj u teretani. Trbušnjaci, struk - isto. Usne - otkako sam njih uradila čitavo lice je dobilo egzotičniji izgled, i žao mi je što nisam počela da ih radim mnogo ranije. Urađene su skroz s merom i prirodnog izgleda - hijaluronom - poručila je Stanija pratiocima na Instagramu 2017. godine.

Ipak, kako godine prolaze, starleta je malo zatezala lice, što se vidi na novim fotografijama.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.