MILICA KEMEZ OPERISALA NOS! Čim je skinula KONCE blokirala Boru Santanu i "sinovala ga"
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MILICA KEMEZ OPERISALA NOS! Čim je skinula KONCE blokirala Boru Santanu i "sinovala ga"

Popularni zadrugar Bora Santana progovorio na goruće teme!

Objavljeno:

Bora Santana već godinama je sastavni, ali i obavezni deo popularnog TV formata "Zadruga". Rijaliti-zvezda ne namerava da odustane od ponovnog stanovanja u luskuznom zdanju u Šimanovcima, a kako otkriva za portal Alo.rs njegov "staž" se nastavlja.

Naš sagovornik tvrdi da on i pojedini takmičari već imaju ustaljene uloge na malim ekranima i da su svojim učešćem u rijalitiju napravili brend.

- Što se "Zadruge 4" tiče, to ne može da prođe bez nas nekoliko koji smo određeni, koji su napravili svoj brend tamo, koji znaju za šta su tamo zaduženi, bilo da je muzika ili zabava u pitanju. U pregovorima sam. Ne znam da li ću ući na početku ili malo kasnije, zbog mojih ličnih stvari. Nešto oko stana i papirologije. Najverovatnije da ću biti tu, ali sigurno ne odmah - otkriva nam Bora.

foto: Printscreen

Santana je nedavno okončao vezu sa emotivnom partnerkom Milicom Kemez, a pred našim kamerama otkrio je da li su u kontaktu.

- Bili smo u kontaktu do pre neki dan, dok nije skinula konce, pošto je operisala nos. Blokirala me je pre nekoliko dana na Instagramu. Pustio sam joj poruku na Vajberu, "sinovala" me je samo, nije odgovorila - govori nam on i dodaje da po sredi nije bio krupan sukob između njega i Kemezove:

- Između nas nije bilo žestoke, već sitne svađe. Jednostavno se skupljalo. Ima ljubavi između nas, ali jednostavno se nismo razumeli. Najbolje je da ostanemo drugari - zaključuje rijaliti-zvezda.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.