PRETUČENA SAM BOLESNA I SA 38 KILOGRAMA! Isplivali jezivi detalji Zerine i našeg pevača, ovo je njena strana priče
Zerina je pre nekoliko minuta snimila lajv na Instagramu u kom je ispričala kroz kakav pakao je prošla sa Glišićem, i zbog čega je morala da ode u policiju da ga ponovo prijavi, Foto: Printscreen/instagram

UŽASNO

PRETUČENA SAM BOLESNA I SA 38 KILOGRAMA! Isplivali jezivi detalji Zerine i našeg pevača, ovo je njena strana priče

Ne može da dođe sebi

Objavljeno:

Nakon što je pevač Dado Glišić priveden jer je prekršio zabranu prilaska i otišao kod svoje bivše partnerke, učesnice ''Zadruge'' Zerine Hećo u stan, ona je van sebe zbog stresa koji je preživela u poslednje vreme.

foto: Printscreen/instagram

Zerina je pre nekoliko minuta snimila lajv na Instagramu u kom je ispričala kroz kakav pakao je prošla sa Glišićem, i zbog čega je morala da ode u policiju da ga ponovo prijavi.

foto: Printscreen/instagram

Podsećamo, Zerina je bila brutalno pretučena od poznatog pevača, gde je sve dokaze koje je imala pa i slike modrica objavila javno na društvenim mrežama.

Rijaliti zvezda bila je vidno uplašena i potresena i nije suzdržala suze dok je pričala šta je sve preživela od poznatog pevača.

Zerina je do detalja objasnila šta se zapravo desilo i moli advokate i policiju da joj pomognu jer se ne oseća sigurno.

- Sama sam u stanu, bolesna i pretučena sa 38 kilograma. Ja jesam bolesna i javno sam objavila svoju dijagnozu, a neka objave oni koji to trebaju. Pod velikim sam šokom, moram da se saberem. Imam rešenje i dokaz od policije da će biti uhapšen jer je prekršio zabranu prilaska meni. Dobila sam papir i poziv da je uhapšen. Kada sam dobila poziv da je uhapšen, okupala sam od njega. Posle pola sata sam dobila poziv da je pušten - rekla je ona vidno besna i dodala:

- Nisam objavila sve slike javno, moja Sara treba da krene u školu uskoro. Policija ima moje nalaze psihološke i fizičke, znaju da sam došla sa hemoterapije, imaju dokaze i rešenja od lekara i snimke - iznela je Zerina, pa nastavila.

foto: Printscreen/instagram

- Nikog nema sada uz mene, niko me ne pita kako sam, niko se ne slika sa mnom, sad sam barem videla ko su mi prijatelji. Nek mi se više niko ne javlja osim majke, ona je sa detetom, zato sada nije uz mene - rekla je ona i iznela sve dokaze. Pričala je o tome kako joj je Dado došao na kuću, zvonio joj je na interfon kada je ona odmah pozvala policiju i nakon toga dobila zabranu prilaska.

Ceo video snimak možete pogledati u nastavku ovog teksta:

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.