SVE JE OTKRIVENO, LUNA OPET ULAZI U ZADRUGU 4! Maja i Janjuš se tajno VIĐAJU, on se razvodi - ISTINA O SVEMU
Foto: Printscreen

ZADRUGA 4

SVE JE OTKRIVENO, LUNA OPET ULAZI U ZADRUGU 4! Maja i Janjuš se tajno VIĐAJU, on se razvodi - ISTINA O SVEMU

Zanimljivo...

Objavljeno:

Bora Santana vredno radi nakon treće sezone "Zadruge", pa pored stalnih emisija u "Radio Amneziji", gde sa bivšim zadrugarima komentariše najaktuelnije teme iz rijalitija, on sređuje svoj stan, kupio je automobil, a sprema i neke nove projekte. Nedavno je okončao vezu sa Milicom Kemez, pa je za domaće medije priznao da je razlog raskida taj da je Milica tražila pažnju, ali ne krije da su ostali drugari i da će zajedno biti navodno deo "Zadruge 4".

- Ona je smatrala da joj nisam pružio dovoljno pažnje, to joj je falilo u našoj vezi. Ali nije bilo nikakve prevare ni sa jedne, ni sa druge strane. U jednom momentu smo oboje shvatili da je najbolje da ostanemo drugari. Ona takođe ulazi u "Zadrugu 4". Definitivno se nećemo pomiriti, ostajemo drugari, bolje tako. - rekao je Bora za Srpski Telegraf pa otkrio da li ulazi u četvrtu sezonu "Zadruge":

foto: Printscreen

- Da, ali ne od početka. Pošto imam neke privatne obaveze. Najverovatnije ću ući tri meseca nakon početka. Ulazi i Zorica Marković ponovo, ući će i Luna ali ne od početka, ali da, svakkao ulazi ona - rekao je Bora za pomenuti portal.

Na pitanje o Maji Marinković i Marku Janjuševiću, Bora je otkrio da se navodno viđaju tajno, iako su javno raskinuli:

- Da, da, viđaju se. Zbog toga ju je Taki poslao u stan na Avali. Janjuš se nije uselio još kod nje, ali dolazi, a useliće se vrlo brzo. Od žene će se razvesti, to je izvesno - rekao je Santana za domaće medije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.