SARA BLOKIRALA KENDIJA, NASTAO HAOS! Filip nam OTKRIVA ISTINU: Fanovi me mole da ih pomirim!
Foto: Printscreen Instagram

GDE JE ZAPELO?

SARA BLOKIRALA KENDIJA, NASTAO HAOS! Filip nam OTKRIVA ISTINU: Fanovi me mole da ih pomirim!

Sara Reljić i Stefan Kandić su do skora bili u jako dobrim odnosima.

Objavljeno:

I čak dok je Kendi bio u Beogradu nakon izbacivanja iz "Zadruge", njih dvoje su gotovo bili nerazdvojni. Međutim, između njih dvoje više ne cvetaju ruže. Nedavno je Reljićeva na "Instagramu" otkrila da se dugo nije čula sa Kendijem, a on sam je priznao da ga je pevačica blokirala.

foto: Printscreen Instagram

Interesantno je da su u međuvremenu fanovi počeli da otvaraju zajedničke stranice Kendija i Sare, ali tu nije kraj. Oni su našli i posrednika koji bi morao da odigra ključnu ulogu u pomirenju njih dvoje, a to je Sarin brat, a Kendijev prijatelj Filip Reljić.

foto: Printscreen Instagram

– Sara je već duže van Srbije, a Kendi je u Crnoj Gori. Ne znam tačno zašto su se posvađali, ali i dok je Kendi živeo kod nas, oni su imali takve faze. Posvađaju se oko gluposti, pa se kasnije pomire. Sara je rekla da niko ne zna da je pogodi u slabu tačku kao što to Kendi zna. I onda jedno drugom teraju inat i jako su čudni, a ne bih voleo da su mi sestra i prijatelj u svađi. Dobijam i poruke. Fanovi me mole da ih pomirim i voleo bih da budu u dobrim odnosima - rekao je Filip za Espreso.co.rs.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.