JELENA JE POZNATA PO OGROMNIM SILIKONIMA I TRAŽI OVU 1 STVAR DA BI UŠLA U ZADRUGU: Izgleda brutalno! (FOTO)
Ona želi honorar kao Luna Đogani, Foto: Printscreen

NE ŽELI ZA MALE PARE U RIJALITI

JELENA JE POZNATA PO OGROMNIM SILIKONIMA I TRAŽI OVU 1 STVAR DA BI UŠLA U ZADRUGU: Izgleda brutalno! (FOTO)

Ako u međuvremenu "Pink" i Jelena budu uspeli da nađu zajednički jezik, koji će biti pretočen u ugovor o Jeleninom učešću u "Zadruzi 4", onda ćemo i ovu damu od 6. septembra gledati u popularnom rijalitiju

Objavljeno:

Za nekoliko nedelja počinje četvrta sezona "Zadruge". Produkcija i dalje sklapa ugovore sa učesnicima nove sezone. Skandalozna Jelena Knežević, prepoznatljiva i po ogromnim silikonskim oblinama, kako Espreso.co.rs saznaje, dobila je ponudu da se od septembra useli na imanje u Šimanovcima, ali ona to neće da živi u rijalitiju za skroman honorar.

- Ona želi da ima honorar kao što je ranije imala Luna Đogani i druge velike rijaliti zvezde. Ona smatra da je već prepoznatljiva i da je izgradila svoje ime i očekuje veliki honorar ako produkcija želi nju za takmičarku - saznajemo od izvora bliskog ovom fotomodelu.

foto: Printscreen

Ako u međuvremenu "Pink" i Jelena budu uspeli da nađu zajednički jezik, koji će biti pretočen u ugovor o Jeleninom učešću u "Zadruzi 4", onda ćemo i ovu damu od 6. septembra gledati u popularnom rijalitiju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.