K*RVALA si se za pare! IŠLA SI KOD VRAČARE! Ermina prebledela od muke, ZNOJILA SE NA STOLICI!
Ermina Zadruga, Foto: Printscreen

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA

K*RVALA si se za pare! IŠLA SI KOD VRAČARE! Ermina prebledela od muke, ZNOJILA SE NA STOLICI!

Haos!

Objavljeno:

Gosti u večerašnjoj emisiji "Narod pita" su bivši učesnici "Zadruge 3", Ermina Pašović i Mensur Ajdarpašić.

U program se uključila gledateljka Ivana iz Šapca.

- Mensuru želim sve najlepše u životu. Ermina, zašto se predstavlja da je poznate i bogate porodice? Otac ti vozi autobus. Kad si ušla u "Zadrugu" pretila si mafijašima, kako možeš da zatvoriš vrata klubovima. U "Zadrugu" nisi ušla zbog Čolaka, banka ti je oduzela auto. Kuću ne možeš da isplatiš kuću koji je tvoj otac stavio pod hipoteku. Tvoj bivši dečko Nermin je frizer, trebala bi da se izviniš Mensuru što si rekla da je gej. Jurila si fudbalera Spahića po Dubravniku, pa si išla kod baba Jovanke u Negotin, koja se bavi crnom magijom da bi se on zaljubio u tebe! Njegov brat ti je pretio batinama da bi ih ostavila na miru. Gagija si lagala i Baneta, imala si trojicu u Sarajevu. Postoje i poruke i glasovne poruke. Imala si s*ks sa Gagijem što je potvrdio. Išla si i preko menadžera Dade Polumente, Rovčanina koji ti je zabranio ulazak u klubove. Ona je batlerka. Ti Ermina živiš od Đoganija i Marka Miljkovića. Da si Lunin prijatelj, ne bi pljuvala Anabelu. Ti nemaš pravo Anabeli ništa da kažeš. Kakvog ti mangupa i mafiju glumiš? Otac te je prebio kad si bila mala, bila si u domu, tamo si navikla da ide od čoveka do čoveka. Probala si alkohol, narkotika, i k*rvala si se za pare posle razvoda. Brini o svom detetu, o svom decu pa onda nešto zameri. - šokirala je gledateljka.

- Slikala je polne organe momaka sa kojima je spavala i slala to svojim prijateljima. Predstavila si se kao Jovanka u "Zadruzi", nisi mogla da se setiš ko si i šta si. Ermina bila si opsednuta i Đoletom i Vesnom Đogani. Ispitivala si je gde je kupovala garderobu. Bila si opsednuta i reperom Ša. Posle "Zadruge" trčiš sa svim da se družiš. Gagi, Luna i Marko su te blokirali. Dok je trajala z2, išla si da se raspituješ kako da uđeš u z3, psovala si sve praznike Lepom Mići. Tvoj otac je bio spreman da plati da uđeš u "Zadrugu" - govorila je gledateljka. Bila si trudna, udavala si se za čoveka, pa ni od toga nije bilo ništa. Sve je to bilo na tvom Fejsbuku, dok tvoja tetka nije krenula da briše. Kog šerifa ti glumiš? Sina su ti iz škola izbacili jer je glup. Pokazala si da si odron. Spusti se na zemlju, potičeš iz radničke porodice, skromne porodice. Otac ti je čestit čovek - govorila je gledateljka.

- Zato što jesam. Ja nikad nisam rekla da sam imućna i poznata. Nermin i ja nemamo nikakav problem. On se nije oglašavao. To nije tako, možete sve poslati i dokazati. Gagi to nije potvrdio, mogao je da kaže to u "Zadruzi". To za Dadu je neistina. Vi znate ko sam i šta sam. To nije istina, mogu svi ljudi koje ste pomenuli da se demantuju. To nije istina. To je sramota što pričate, pokažite ko ste i šta ste. Pozdravite Selmu Bajrami. Gospođa je znala mnoge informacije, da je moj tata vozač autobusa. Nije sve istina što je rekla - odgovorila je Ermina.

Darko je pročitao vest da su izašle Erminine prepiske sa Selmom Bajrami, na šta je ona odgovorila.

- Nemam nikakav problem. Sad sam dobila informaciju od bliske osobe Selme da ona to radi. Ona na to ima pravo. Selma zna čime je držim u šaci, mogu joj oduzeti maloletno dete jednom rečenicom. Ja sam samohrana majka, ja znam kako je to. Sve ovo ide od Selme. Ona iznosi sve te laži jer joj treba marketing - rekla je Ermina.

foto: printcreen

- Koga ćeš sad da juriš? Kako možeš da budeš sa nekim u vezi kad kažeš da je retardiran? Rošava je jer je koristila narkotike. Kažeš mnogo, i jako glupo. Jako teško živiš u Beču, ušla si u "Zadrugu" da bi zaradila. Sve u svemu, pitanje je kad ćeš prestati da smaraš i da odeš za Beč? Ona je bila zaljubljena u Miljkovića, u Karića. Ti si šetajuće zlo - nastavila je gledateljka.

- Ne možete da mi kažete kako ja treba da se osećam. Sutra idem u Beč - odgovorila je Ermina.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video-snimku u nastavku teksta.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.