SLOBA RADANOVIĆ VIŠE NIJE MOGA DA ĆUTI! Javno se obratio bivšem zadrugaru, pa poručio OVO!
Sloba Radanović, Foto: Printscreen

PREKIPELO

SLOBA RADANOVIĆ VIŠE NIJE MOGA DA ĆUTI! Javno se obratio bivšem zadrugaru, pa poručio OVO!

Sinoć je Darko Tanasijević u emisiji "Zadruga - narod pita" ugostio Marka Đedovića, Nikolu Orozovića i Branislava Radonjića Brendona

Objavljeno:

Sinoć je Darko Tanasijević u emisiji "Zadruga - narod pita" ugostio Marka Đedovića, Nikolu Orozovića i Branislava Radonjića Brendona. Veče je bilo i više nego burno, a bivši zadrugari su komentarisali aktuelne tema.

Jedna od glavnih tema bili su p*ro snimci Nikole Orozovića. Dok se on branio da ih nije on pustio u javnost već devojka sa snimka, Đedović je tvrdio da je to uradio kako bi "oprao svoju s*ksualnost". Potom se u program uključio i Mirko Gavrić koji je rekao da mu se Orozović hvalio da poseduje još p*rno snimaka.

foto: Printscreen Instagram

Bivši zadrugar, pevač Sloba Radanović, pratio je dešavanja u emisiji, te je odlučio da javno pruži podršku Orozoviću na svom Instagram profilu.

Nakon što je Sloba napustio Belu kuću on se trudi da ne komentariše dešavanja u rijalitiju. Gradi uspešnu muzičku karijeru i vešto izbegava novinarska pitanja o rijalitiju. Ova njegova objava iznenadila je monoge jer retko kad iznosi svoje stavove o nekom od učesnika Zadruge.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/SrbijaDanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.