IVA I FILIP NAPRAVILI SKANDAL U KAFIĆU! Urlali jedno na drugo, za sve je kriva OVA zgodna cica!
Foto: Printscreen

šok

IVA I FILIP NAPRAVILI SKANDAL U KAFIĆU! Urlali jedno na drugo, za sve je kriva OVA zgodna cica!

Hrvatica je tada skočila i počela da viče na Filipa

Objavljeno:

Pobednica Zadruge 3" Iva Grgurić i njen dečko Filip Đukić posvađali su se u jednom beogradskom kafiću, i to navodno zato što je Filip sve vreme gledao u nove silikonske grudi Ane Korać!

Iva i Filipa prošlog petka krenuli na piće sa bivšim cimerima iz rijalitija Anom Korać i Davidom Dragojevićem. Oni su predveče napustili Filipov stan i krenuli u kafić njegovim kabrioletom.

foto: Printscreen

ČIm su izašli iz kola, ljudi su počeli da ih prepoznaju. Iva se slikala sa klincima koji su je zaustavljali i tek posle desetak minuta je sa Filipom ušla u kafić.

Smestili su se i naručili piće dok su čekali Anu Korać i njenog verenika Davda Dragojevića. Kad su se Ana i David pojavili, svi su izljubili, pozvali konobara, naručili "tonu" alkohola i sve vreme se smejali.

Medutim, ubrzo je vrag odneo šalu jer je Đukić počeo glasno pred svojom devojkom i Aninim dečkom da hvali starletine grudi.

"Nikad bolje sise nisam video", ponavljao je Filip.

foto: Printscreen/TV Pink

Filip nije mogao da skloni oči sa Aninih grudi, a u jednom trenutku je rekao svojo devojci: - Ivo, sutra ćemo i tebi da zakažemo operaciju! Treba da ugradiš petice kao Ana!

Hrvatica je tada skočila i počela da viče na Filipa:

- Čim malo popiješ, ponašaš se kao kreten! Muka mi je od tih ružnih fora.

Rasprava je trajala više od pola sata, a Filip je, po svemu sudeći, uspeo da im upropasti veče. Iva se na mrštila, ustala i pozvala je taksi.

Filip je pokušao da se izvini, ali ona nije želela da ga sasluša! Toliko je žurila da uđe u taksi da je prešla ulicu van pešačkog prelaza! Ubrzo je i Filip besno izašao iz restorana.

Ana se pravila luda iako je dobrim delom i sama kriva za svađu Filipa i Ive. Ona je, naime, u kafić došla samo u brusthalteru i sa otkopčanim sakoom. Očigledno je želela da pokaže petice koje je nedavno ugradila.

(Espreso.co.rs / Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.