NOVI SKANDAL KOŠARKAŠA! Janjuš mrtav PIJAN došao kod Ene na vrata, ona pretila POLICIJOM!
Foto: Printscreen/ Instagram/ mali_janjus

HAOS

NOVI SKANDAL KOŠARKAŠA! Janjuš mrtav PIJAN došao kod Ene na vrata, ona pretila POLICIJOM!

Bivši učesnik "Zadruge 3", Marko Janjušević Janjuš, nakon afere sa Majom Marinković uništio jeodnos sa još uvek zakonitom suprugom Enom. Janjuš je, prema saznanjima medija, pokušao da se vrati u stan gde je pre rijalitija živeo sa ženom i ćerkom, međutim, Ena nije htela da čuje za to.

Objavljeno:

Kako izvor blizak bivšem zadrugaru navodi, Janjuš je pijan usred noći došao da moli Enu na vrata u nadi da će da ga primi da se varti nazad.

- Napravio je pravi skandal, Nakon izlaska iz "Zadruge 3" bio je kod brata, ali se nadao da će ga žena primiti nazad. Pošto je popio, teturajući se, došao je na vrata, počeo da zvoni i lupa usred noći dozivajući Enu. Ona je ubrzo otvorila vrata da ne bi probudio komšiluk, a on je počeo da kuka i moli da ga primi u kuću. "Kajem se Ena, kraljice moja, molim te, oprosti mi ako možeš", govorio je Janjuš, a ona mu je kratko odgovorila: "Marš, klošaru pijani! Makni se sa vrata inače ću da zovem policiju! Neka te Maja sad primi, a na sudu ćeš tek videti. Nemaš ti više ni stan ni taj prljavi honorar." Nakon toga je zalupila vrata, a on je ostao ispred - navodi izvor za Srpski Telegraf.

foto: Printtscreen

Kako nije imao gde da ode, Janjuš se smestio u jedan hotel na Paliluli, gde i sada boravi.

Bonus video:

(Espreso,rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.