JASMINA SE STIDI ŠTO JE NJEGOVA BIVŠA! Atijas će dobiti "tužbicu" jer je Đedoviću odavao lične podatke! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen Instagram

ZADRUGA 3

JASMINA SE STIDI ŠTO JE NJEGOVA BIVŠA! Atijas će dobiti "tužbicu" jer je Đedoviću odavao lične podatke! (FOTO)

Novi obračun na sudu.

Objavljeno:

Zbog toga što je podatke o njihovom zajedničkom, maloletnom sinu Leonu, Andrej Atijas izneo u javnost, odnosno jednu tužbu dostavio Marku Đedoviću, Jasmina Skender će tužiti sadašnjeg supruga Anabele Atijas.

– Puno se vas dvoje primate na stvari koje su navodno laži. Opustite se. Uživajte. Što se mene tiče, posle svega nisam ti ni bivša. To je već za mene uvredljivo. Pusa, Bokić, P.S. A ide i tužbica zbog objavljivanja ličnih podataka. Ali to nije ništa lično - poručila je Jasmina na "Instagramu".

foto: Printscreen Instagram

Da podsetimo, Marija Kulić je proteklog vikenda, kada se uključila u program, podsetila Marka Đedovića, koji je u "Zadruga 3" žestoko branio Anabelu Atijas, da postoji i Jasmina Skender, žena sa kojom je Atijas dobio sina, a koga je Anabela odvojila i od sina i od vanbračne supruge.

Na to je Marko Đedović rekao da je njemu Anabela Atijas rekla da su Jasmina i Atijas sina dobili nakon jedne noći, koliko su ukupno proveli zajedno. Interesantno je da je Marko u prilog toj tvrdnji u toku dana objavio tužbu koju je nekada Andrej podnosio protiv Jasmine, u kojoj se navodi isto to što mu je Anabela ispričala.

foto: printscreen

Đedović se poziva na tužbu kao dokaz, međutim, svako ko je barem nekoliko sati proveo u sudnici zna da tužba ne može biti nikakav validan dokaz, već da je jedino važno to kako se taj sudski spor okončao, odnosno kakva je konačno presuda, a kako naš portal saznaje, Jasmina je dosad uspešno dobijala sve sporove protiv Atijasa.

Osim toga, u slučajevima kada je dete uključeno u sudski proces, javnost je isključena i zato će Jasmina tužiti Andreja jer je on dostavljanjem tužbe medjima, odgovoran za krišenje Zakona.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.