PREVARA I OPROST IMAJU CENU! Janjuš platio Eni 40.000 evra da ga PRIMI NAZAD! Evo detalja pomirenja...
Foto: Printscreen/ Instagram/ mali_janjus

SKANDALOZNO

PREVARA I OPROST IMAJU CENU! Janjuš platio Eni 40.000 evra da ga PRIMI NAZAD! Evo detalja pomirenja...

Čim su se kamere ugasile i imanje u Šmanovcima produkcija zaključala na neko vreme, on je poleteo ženi u zagrljaj, a nju je bacio kao iskorišćenu krparu

Objavljeno:

Marko Janjušević Janjuš daje ženi Eni 40.000 evra samo da mu oprosti aferu s Majom Marinković i ponovo mu dozvoli da živi u zajedničkom domu i bude sa ćerkicom Krunom.

Bivši zadrugar čija je preljuba šokirala domaću javnost našao je načina da se dodvori prevarenoj supruzi, koju je brutalno ponizio svakodnevnim seksom koji je imao sa starletom pred kamerama "Zadruge 3". Iako je Takijeva mala mislila da će on ostati s njom, grdno se prevarila. Čim su se kamere ugasile i imanje u Šmanovcima produkcija zaključala na neko vreme, on je poleteo ženi u zagrljaj, a nju je bacio kao iskorišćenu krparu.

foto: Printscreen/Instagram/mali_janjus

- Janjuš je od samog starta znao šta radi i imao je plan kako da kupi ženu nakon što ju je javno pljunuo u lice pred celim svetom. On nije odoleo vreloj Maji, a kako je apstinencija učinila svoje, rešio je da se malo zabavi. Ona mu se ponudila kao na dlanu jer joj je bilo jasno da će jedna takva priča da joj donese popularnost i da će tako da izbije u prvi plan kada je rijaliti u pitanju. Mislila je da je odlepio za njom i da će se zaljubiti, da će joj piti iz ruke. I bilo je tako ili je barem ona mislila da je tako. U celoj svojoj igri Maja se zanela, izgubila i zaljubila. Prijao joj je seks sa Janjušem, prijala joj je pažnja - kaže izvor blizak Janjušu kom se on poverio posle izlaska iz "Zadruge". Izvor dalje navodi da je bivši zadrugar i etiketirani preljubnik osmislio kako će da se opravda kod žene.

- Janjuš je pravio cirkus, seksao se, uživao, mazao oči Maji da će da se oženi njom, da će da joj pravi decu i da je Ena jedna nula, koju on ne voli. Ona mu je čak ponudila da živi kod nje. Kod Takija u stanu. Čim se rijaliti završio, Janjuš je promenio ploču. Počeo je da ističe kako ne zna da li voli ženu dok je ne vidi i da mu je Maja samo draga. "Odigrao sam super igru, porasla mi je cena. Maja je glupača kakve nema nigde. Odmah je pala na moje fore. Sama je počela da se skida i nudila mi seks. Ja sam muškarac, nije me sramota. Ženi sam dao 20.000 evra, a daću joj još 20.000 i ona je srećna. Suma od 40.000 evra i ja sam spasao brak, a Ena zaboravila na Maju", rekao mi je Janjuš pre nekoliko dana, kada je dobio honorar iz "Zadruge" - nastavlja izvor Rijalitija. Markova supruga je bila presrećna kada joj je ponudio toliku sumu novca. To je u današnje vreme novac koji malo ko može da zaradi normalnim poslom.

foto: Printscreen/ Pink TV

- Ena više nije spomenula Maju ni sve što je imala s njim, odmah su počele da cvetaju ruže. Neko ih je snimio kako šetaju kroz tržni centar i šopinguju. Janjuš je bukvalno kupio pomirenje sa ženom, platio je 40.000 evra da ona zaboravi sramotu koju joj je priredio. Njegov ukupan honorar je 80.000 evra, a polovina ide Eni. Maja puca od besa, poludela je jer je izigrana i nasankana. Ona se neće zaustaviti na ovome. Ta će da mu se popne na glavu dok mu se ne osveti. I Taki je besan, Janjuš je nasamario njegovu mezimicu. Oblatio je njeno ime i ugled. Ubeđen sam da će Maja i Taki zajedno da se osvete Janjušu kada se najmanje bude nadao. Neće njegova sreća u parama koja je kupljena dugo trajati. Zaboleće ga udarac prevarene starlete, kao nikada do sada. Ni Ana Korać, a ni Ivana Šopić mu nisu naplatile, ali Maja i te kako hoće - završava izvor Rijalitija koji je želeo da ostane anoniman

Mediji su kontaktirali Janjuša, ali on nije želeo da kaže ništa. - O mojoj intimi neću da pričam ništa, rekao je on.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.