LUNA SE SREĆE SA KIJINOM NAJBOLJOM DRUGARICOM! Ovo je za pamćenje, bukvalno!
Luna sa Kijinom najboljom drugaricom, Foto: Printscreen/Youtube

ŠOKANTNO

LUNA SE SREĆE SA KIJINOM NAJBOLJOM DRUGARICOM! Ovo je za pamćenje, bukvalno!

Đoganijeva je najavila privremeno povlačenje sa javne scene, uspela je da razreši nesuglasice sa familijom Đogani

Objavljeno:

Kao što su i gledaoci navikli utorkom veče na televiziji Pink se emituje emisija zabavnog karaktera "Amidži šou" čiji je domaćin Ognjen Amidžić.

On će u novoj emisiji ugostiti pobednicu druge sezone "Zadruge" i pevačicu Lunu Đogani koja je nedavno napustila Belu kuću. Đoganijeva je najavila privremeno povlačenje sa javne scene, uspela je da razreši nesuglasice sa familijom Đogani, te se može pretpostaviti da će o svemu tome i pričati u narednoj emisiji.

Pored Lune, u studiju će biti jedna od najboljih prijateljica Kristine Kije Kockar, Katarina Živković. Popularna pevačica već četiri meseca ne nastupa, ali je ovaj period iskoristila da obraduje svoje fanove novom pesmom, “Ne javljajte”. Pesma je postigla veliki uspeh, a o budućim planovima i potezima u karijeri, Katarina će govoriti u emisiji “Amidži šou”.

Voditelj će ugostiti i jutjubera Miloša Kostića Kimija, koji je među mlađom generacijom izuzetno popularan. Pridružiće mu se i njegova drugarica, pevačica i učesnica “Pinkovih zvezdica” Teodora Tara Stojanović.

Bonus video:

( Espreso.co.rs / Informer.rs )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.