SEDAM DANA PRED KRAJ OVAKO IZGLEDA TOP 10! Evo kako ste glasali!
Foto: Promo

finale

SEDAM DANA PRED KRAJ OVAKO IZGLEDA TOP 10! Evo kako ste glasali!

Približili smo se finalu, pa je sve moguće. U prethodnih nedelja izbačeni su David, Matora, Banei Ivana, što je za sve bio veliki šok, ostaje nam da saznamo ko će imati najmanju podršku ove noći

Objavljeno: 20:34h

Još tačno 7 dana je ostalo do samog kraja Zadruge, a tim povodom otvorili smo anketu u kojoj smo vas pitali ko je vaš favorit.

Anketa je trajala do večeras iz razloga što će se u Zadruzi uskoro održati nominacije i neko će dobiti vašu najmanju podršku.

Približili smo se finalu, pa je sve moguće. U prethodnih nedelja izbačeni su David, Matora, Banei Ivana, što je za sve bio veliki šok, ostaje nam da saznamo ko će imati najmanju podršku ove noći.

Već nedeljam glasate na našoj anketi i često se dogodi da su glasovi vas i sms glasovi veoma slični, ovoga puta u anketi je učestvovao neverovatan broj ljudi, što govori o tome koliko su procenti i trenutno stanje realni.

Izdvojićemo osobe sa primetno malim brojem glasovia i TOP 10 onih koje najviše volite.

foto: Printscreen

Ove nedelje vašu najmanju podršku imali su: Lepi Mića, Mirko Gavrić, Maja Marinković, Dragana Mitar i Mina Vrbaški!

Dok je tron izgledao ovako:

10.Ana Korać - 1.6%

9.Gagi Đogani - 1.7%

8.Nikola Orozović - 2-2%

7.Ivana Šopić - 2.4%

6.Stefan Karić - 3.2%

5.Anabela Atijas - 4.9%

4.Jelena Pešić - 5.8%

3.Iva Grgurić - 17.5%

2.Marko Miljković - 20.4%

foto: Printscreen

Dok je i uposlednjoj anketi u ovoj sezoni, pobednik Mensur Ajdarpašić sa 32.7%

*Tokom prethodnih pet dana pozicije su se menjale. Ono što je najviše primetno je pad Nikole Orozovića koji se jedva održao u TOP 10, iako je prethodnih nedelja bio u samom vrhu, pa možemo zaključiti da se tu nalazio zbog Brendona. Rast glasova je zabeležila Ivana Šopić, koja se našla čak na sedmoj poziciji, a Ana Korać drugu nedelju za redom ulazi u TOP 10. Gagi Đogani je nedelju dana pred kraj najniže kotiran do sada, dok Anabela beleži skok na peto mesto. Marko i Iva se kao i uvek "kolju" sa glasovima, te je tako u ovoj nedelju Miljković bio drugi, a sada već tradicionalno Mensur prvi.

SUTRA OTVARAMO FINALNU ANKETU U KOJOJ ĆETE GLASATI PET DANA, SVE DO 10.JULA, KADA SE BUDE ODRŽALO VELIKO FINALE! U TOM DANU ĆEMO PROGLASITI POBEDNIKA KOJEG SU IZABRALI ČITAOCI ESPRESO PORTALA

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.