GLEDAOCI BESNI! Anabela pravi cirkus od silovanja! (VIDEO)
Foto: Printscreen

o bože

GLEDAOCI BESNI! Anabela pravi cirkus od silovanja! (VIDEO)

Društvene mreže gore zbog ovih reči

Objavljeno:

Kada smo mislili da smo sve čuli u rijalitiju, pevačica Anabela Atijas je sve demantovala. Ova učesnica "Zadruge" zgrozila je gledaoce koji su je na društvenim mrežama u velikoj broju komentara osudili zbog toga na koji način priča o silovanju, kao jednom od najmonsturoznijih zločina. Da stvar bude gora, čak i neki zadrugari, među kojima i Marko Đedovć, brane ovakve Anabeline komentare.

– Volela sam ih kao Boga, kao što ih volim. Istom merom, volela bih da sam silovana - izgovorila je Anabela juče u toku emisije. Inače, ovo nije prvi put da ona ovakav jedan termin koristi u svojim borbama u rijalitiju. Pre dva dana je Gagiju na sličan način poručila da bi više volela da je silovana nego što je sa njim dobila decu.

– Zašto ne osudite Anabelu za izjavu da bi joj draže bilo da je silovana nego što je decu dobila sa Gagijem? Zašto niko ne digne glas protiv ovakvih izjava? Znamo da se svaki peti dan u Srbiji prijavi po jedan novi slučaj silovanja - jedan je od komentara gledalaca koji nam je poslat putem društvenih mreža.

– Zar ne može neko da sankcioniše Anabelu Atijas? Ovo je strašno šta je izgovoreno i da niko ne stane na stranu žrtava seksualnog nasilja. Reći da bi volela da bude silovana?! Ovo je strašno. Ljudi, molim vas da se ne podsmevano žrtvama nasilja - ovo je još jedan od komentara na društvenim mrežama na račun ove situacije.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.