ĐEKSON JE VIDEO SVE ŠTO JE LUNA RADILA KOD GASTOZA U STANU: Čovek ŠOKIRAN, ovo je rekao o njoj!
Bio je tamo, Foto: Printscreen

HAOS

ĐEKSON JE VIDEO SVE ŠTO JE LUNA RADILA KOD GASTOZA U STANU: Čovek ŠOKIRAN, ovo je rekao o njoj!

Usledio je raskid, suze, pravdanje, a potom i pomirenje, a veliki haos izazvalo je oglašavanje repera Nemanje Đerića Đeksona

Objavljeno:

Digla se ogromna prašina pre nekoliko nedelja, kada se saznalo da je Luna Đogani svojevremeno iste noći kada se pomirila sa Markom Miljkovićem boravila u stanu bivšeg dečka Nenada Marinkovića Gastoza.

Usledio je raskid, suze, pravdanje, a potom i pomirenje, a veliki haos izazvalo je oglašavanje repera Nemanje Đerića Đeksona, koji je svedočio Luninom i Gastozovom druženju u njegovom stanu. Iako ništa nije rekao loše na račun Đoganijeve, već je samo potvrdio da je do druženja došlo i ukratko opisao kako je to izgledalo, naišao je na veliki pritisak i kritike od strane Luninih fanova. To je jedan od razloga zbog kojeg, da može da vrati vreme, ne bi ništa ni pričao javno.

- Sama je kriva za svoje probleme, nažalost. Ja imam neko svoje mišljenje koje se menja iz dana u dan, ne znam ni ja više... Ko je kriv u tom četvorouglu? To je sve produkt nekih nefunkcionalnih okolnosti tokom godina. Ko zna koliko porodica da uđe u rijaliti bi se ispalilo... Ipak, ne osuđujem nikog - iskren je Đekson.

U "Zadruzi" pomno prati Filipa Đukića, svog prijatelja, i njegov odnos s Ivom Grgurić, za koju je siguran da manipuliše njim.

- On je čovek koji je navikao na to, to je njegova komfort zona. On sebe blamira, meni je stvarno žao - redovno sam između dve vatre kada su u pitanju te priča. Redak je lik koji nema komplekse, lepo mu je trenutno. Ne smara je za napolju, niti se time opterećuje, a ona stvara neke situacije, meni je to presmešno. Ona je meni čak i gotivna sa tim manipulisanjem njega, gde on i te kako zna da je izmanipulisan. I on ume da se folira, ali je njegovo foliranje totalno bezazleno.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.