STEFAN KARIĆ NAPOKON PROGOVORIO, PA OTKRIO SVE ŠTA MISLI O MILJKOVIĆU: Egoista je, ima kompleks da ne bude ponižen!
Foto: Printscreen/zadruga

ZADRUGA 3

STEFAN KARIĆ NAPOKON PROGOVORIO, PA OTKRIO SVE ŠTA MISLI O MILJKOVIĆU: Egoista je, ima kompleks da ne bude ponižen!

Nije štedeo reči za njega.

Objavljeno:

Milan Milošević je tokom prethodne večeri imao za sagovornika Stefana Karića, koji je ovoga puta pričao o svojoj ljubavnoj vezi sa Ivanom Šopić.

- Mislio sam da je taj raskid definitivan, da je tako najbolje za oboje. Mi nemamo velike svađe, ali se suzdržavamo mnogo, ona trpi, i ja trpim i moglo je da eksalira u veću svađu, da neko od nas ode kući. Stvarno se volimo, ima emocije, zaljubio sam se, ali na kraju sam morao da pređem preko svega i da dam šansu našoj vezi. Mnogo smo ne agresivni, nego smo oboje kompleksi, hoćemo oboje da se pitamo. Ona se istripuje da joj naređujem, da je testiram, to tako ispada, oboje smo temperamentni. Ja se osećam kao muško, prećuti mi neke stvari i ipak mi daje da budem muško. Vidi se da se zaljubila i da joj je stalo do mene. Videćemo kad izađemo kako će ići. Nisam ljubomoran na Mateju, on je super dečko, družimo se. Ona je za džabe pokrenula tu priču, rekla mi je da su bili bliski, da su crtali neke slike. Mateja je dečko šmekerica, i ja sam u njegovim godinama takav bio, vrckast. Uhvatio sam njen pogled, neki flert, voli da se oseća poželjnom. Ne ljubomoriše ona meni, svesna je svojih kvaliteta, zna da ja ne bih bio ni sa jednom devojkom ovde sem sa njom. Ona vidi ko mene gleda, to sam i ja primetio, ali neću reći - rekao je on.ž

foto: Printscreen

Stefan je prokomentarisao i Marka Miljkovića, te je naveo da je Miljković egoista, ali i da nije iskren, te da se sa njim napolju nikada ne bi družio.

- Naravno da tu ima poniženja, možemo da ponizimo partnera. On je malo egoista, ima kompleks i neće da dozvoli da prizna da je ponižen jer je dovezao svoju devojku kod bivšeg dečka na šta god. Dosta stvari kroz smeh skriva i dobro mu ide. On je ozbiljan rijaliti igrač i zna posao. Ja ne bih voleo da budem takav, ja sam takav kakav jesam u neke teme se ne mešam, nisu mi interesantne, na silu su. Mislim da je Marko totalno drugačiji spolja, a ovde hoće da bude najgori, da ga svi napadaju. Ne bih se družio sa njim. Moji drugovi su drugačiji, iskreniji, imaju stav, karakter, nikad ne bi prešli preko onoga, zarad rijalitija, prvog mesta. Ja sam na Anabelinoj strani, za sve je u pravu žena. Nikad ne bih dozvolio da se neko tako ponaša prema mojoj majci niti se ja tako ponašam preko nečijoj majci - dodao je Karić.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.