SLOBA, MARKO I GASTOZ ULAZE U ZADRUGU 4! Spremljeni su im ogromni honorari, ovo će biti ludilo!
Foto: Damir Dervišagić

ZADRUGA 3

SLOBA, MARKO I GASTOZ ULAZE U ZADRUGU 4! Spremljeni su im ogromni honorari, ovo će biti ludilo!

Među četrdeset novih-starih takmičara, u Zadruzi naći će se Luna Đogani, ali i svi njeni dosadašnji ljubavnici iz rijalitija. Tako ćemo, od 6. septembra, pod istim krovom gledati Slobu, Gastoza i Marka.

Objavljeno:

- U „Zadruzi 4“ se neće naći samo oni koji su ostavili traga u rijaliti programima Farma i Zadruga, već i oni koji su se emitovali na drugim televizijama, kao što su „Parovi“, „Maldivi“, „Veliki brat“, a koji su se izdvojili po nečemu - ispričao je izvor.

-Osim Mikija Đuričića, Kristijana Golubovića, Stanije, Jelene Golubović, Zmaja od Šipova i drugih, videćemo i sve Lunine ljubavnike koji su takođe bili učesnici ili pobednici rijalitija koje smo gledali na domaćim kanalima - ispričao je izvor!“.

Marko Miljković kao pionir rijaliti formata, pojavio se u „Velikom bratu“ još pre 10 godina. Malo ko se seća njegove veze sa Enom Popov i da je prvi imao seks pred kamerama, ali ga zato svi znaju po burnoj vezi sa Lunom Đogani s kojom je i danas.

foto: Printscreen

- Veza Slobe i Lune je obeležila „Zadrugu 1“ i nemoguće je da se ta dva aktera ne nađu u novoj sezoni. Marko, kao njen aktuelni parter, ali i Gastoz koji je nekoliko sezona učestvovao u „Parovima“ i čak dva puta odneo pobedu, praviće im društvo - ispričao je izvor.

Kako je još rekao, učesnici će imati vrtoglave honorare, jer će oni, uz Kristijana i Staniju biti okosnica „Zadruge 4“.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.