MAJA PUKLA PA PROGOVORILA ISTINU O JANJUŠU: Govorio si da ćeš da se razvedeš! On ostao u šoku!
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

MAJA PUKLA PA PROGOVORILA ISTINU O JANJUŠU: Govorio si da ćeš da se razvedeš! On ostao u šoku!

Napokon otkrila sve!

Objavljeno:

Nakon nekoliko meseci negiranja da gaje više od prijateljskih emocija, Maja Marinković je nakon žurke u rijaliti programu "Zadruga" priznala sve, iznevši sve detalje svog odnosa sa oženjenim Markom Janjuševićem.

- Šta si mi pričao na zadatku, šta si mi pričao kada smo bili ma zadatku? Da je tvoj i ženin odnos grozan, da tvoja žena na ovo gleda katastrofa, da ćete najverovatnije da se razvedete - govorila je Maja.

foto: Printscreen

- Ajde, zakuni se, da sam ti to pričao, ajde - ponavljao je Janjuš.

- Pričao si mi da si zaljubljen u mene. Šta si pričao kada se prekrijemo, jesi li mi govorila da dođem. Mene ovde ljudi katastrofa gledaju zbog tebe, tako je bilo i sa Šopićkom, Ja ustajem i lažem zbog tebe.Ti si meni pričao da sam ja tvoja ljubav, da si zaljubljen u mene, pereš se mesec dana pred kraj, ti si ispao smrad. Igraš isto sa svima i sa Anom i sa Šopićkom. Ti si se poneo prema meni kao smrad, ja ću da budem deset puta veći prema tebi. Milion si mi puta ljubomorisao, a ja sam stvari radila transparentno, sutra ću sve do detalja da kažem, makar ispala najgora, ali bar znam da sam pričala istinu. Prestani da me guraš nogom, da ne pričam. Mogu na poligraf da idem - pričala je Marinkovićeva.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.