EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! TARA MU OVO NEĆE OPROSTITI? Kendi otkrio šta radi sa Anđelom Vešticom! (FOTO)
Foto: Espreso.co.rs

opaaa

EKSKLUZIVNA FOTOGRAFIJA! TARA MU OVO NEĆE OPROSTITI? Kendi otkrio šta radi sa Anđelom Vešticom! (FOTO)

Progovorio je o svemu

Objavljeno:

Stefan Kandić je u rijalitiju bio u bliskim odnosima sa Tarom Simov i Matejom Matijevićem. Zato je svima interesanto što se Kendi sinoć družio sa Anđelom Vešticom, koja ima zabranu prilaska Tari, a s druge strane, ova bivša zadrugarka je bila u vezi sa Matejom.

Mi smo kontaktirali Kendija i sa njim smo proverili kako su se Anđela i on sinoć spojili.

– Sinoć smo Filip, Sara Reljić i ja bili zajedno sa nekim prijateljima u jednom restoranu. Obično druženje. U jednom trenutku, pojavila se Anđela, koja zna neke ljude koji su sinoć sedeli sa nama i ona nam se pridružila za stolom. Ja Anđelu pre toga lično nisam upoznao i nisam imao razlog da budem neprijateljski nastrojen prema njoj kada sam je sinoć video, jer ja sam o sukobu Tare i nje znao samo mali deo. Tačnije, nešto malo što nam je Tara pričala - ispričao je Kendi za Espreso i otkrio da su ga zbog tog druženja napali neki Tarini fanovi.

foto: Espreso.co.rs

– Pojedini Tarini fanovi su zaboravili sve ove mesece koje smo Tara i ja proveli u rijalitiju -rekao nam je Kendi.

Kandić nam je otkrio kakav utisak je stekao o Anđeli nakon sinoćnog druženja.

– Za to kratko vreme koje smo sinoć proveli, ona taj sukob sa Tarom uopšte nije pominjala i na mene je ostavila kul utisak - odgovorio nam je Stefan. S obzirom na to da znaš u kakvom odnosu su Mateja i Tara bili sa Anđelom, šta misliš, kako će oni reagovati kada vide sa kim se družiš u spoljnom svetu?

foto: Printscreen

– Što se tiče Tare i Mateje... Pa, Mateja će biti lagan, kao što bih ja bio, mada u priči sa njim nisam stekao utisak da on ima loše mišljenje o Anđeli. Što se tiče Tare, svi znamo kako ona reaguje, a i imala je taj problem sa njom, tako da će se verovatno naljutiti dok joj ne budem objasnio šta i kako - rekao je Kendi na kraju našeg razgovora.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.