ANABELA SE PRAVILA BLESAVA! Pokušala da obmane sve, Luna je raskrinkala! (VIDEO)
Foto: printscreen

zadruga 3

ANABELA SE PRAVILA BLESAVA! Pokušala da obmane sve, Luna je raskrinkala! (VIDEO)

Ponovo je nešto zaboravila?

Objavljeno:

Među klipovima koji su sinoć pušteni zadrugarima je i onaj na kojem se čuje kako Ermina Pašović priča da joj je Gagi Đogani rekao da je Luna Đogani zbog sukoba sa svojom mamom Anabelom Atijas morala da živi u Zemunu.

– Moraćete mi objasniti kada ste vodili decu u Zemun jer ja to prvi put čujem. Kakav Zemun kada Luna živi u svom stanu? O čemu pričate? - reagovala je Anabela na klip.

Pevačica je ovog puta pokušala da predstavi da se ničega ne seća, ali ju je Luna podsetila na spornu situaciju.

– Ma, kakav Zemun? Ona je živela u svom stanu, ona nije živela sa mnom. To je laž - pravdala se Anabela, ali je Luna odmah demantovala.

– Išla sam u Zemun. Ja ću da ispričam istinu. Nije tako kako je Ermina rekla, ali istina je da sam otišla u Zemun. Eto, taj dan kada smo se Marko i ja pomirli. Otišla sam kod tetke svoje u Zemun. Nisam pobegla ni od koga, već sam imala svađu sa mamom. Ona mi je rekla da napustim stan. Nina i ja smo izašle, otišle smo kod moje tetke tamo u Zemun. Nakon toga sam zvala Marka da dođe po mene i Marko i ja smo otišli na Kopaonik - rekla je Luna i javno pred svima osvežila Anabeli sećanje na taj sukob.

Inače, do ovog sukoba je došlo nakon Markovog i Luninog pomirenja nakon druge sezone "Zadruge".

Snimak rasprave pogledajte ispod!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.