KIJA I BIVŠA ANDREJA ATIJASA ZAJEDNO U LAJVU: Otvorile dušu o Anabeli, Slobi, Luni! Ovo je istina!
Foto: Printscreen

AUUU

KIJA I BIVŠA ANDREJA ATIJASA ZAJEDNO U LAJVU: Otvorile dušu o Anabeli, Slobi, Luni! Ovo je istina!

Kristina Kija Kockar i Jasmina Skender uključile su se na lajv na Instagramu i progovorile o svemu što je mnoge zanimalo.

Objavljeno:

Bivša devojka Andreja Atijasa i pobednice prve "Zadruge" pričale su o brojnim natpisima i pričama o Kockarevoj i Slobi Radanoviću, a na Kijinu priču o bivšem suprugu se ubrzo nadovezala i Skenderova:

"Nije dobro biti u dobrim odnosima sa bivšim, tako ti je to i kod mene. Jednom su mi se u lajvu uključila dvojica bivših, a obojica mislili da su posebni."

Kija je istakla da je Sloba psihopata privatno, dok je ona javno, kao i da njen bivši koristi nju za promociju svoje nove pesme. Na njenu priču se nadovezala Jasmina i progovorila o sopstvenom slučaju i krahu njenog braka sa Andrejem Atijasom koji se potom oženio Anabelom.

foto: Printscreen

"Meni su oni godinama svašta nešto radili tajno, iza leđa. Da sam ja ispričala šta su mi sve radili, meni bi ljudi rekli da sam luda. Ali došao je trenutak da odu u "Zadrugu" lepu, hvala ti Bože! Da pred kamerama sami pokažu kakvi su u glavi i koliko im "nameštaja" fali. Jako je teško kad vam neko k*rvinjske stvari sprovodi iza leđa i udara ispod pojasa da to ne vidi", rekla je Jasmina, a Kija joj je dobacila:

"Znam i bolje da ti ne kažem šta znam i šta sam saznala da su ti radili tajno, a i svim drugim ljudima".

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.