NIJE MU LAKO KOD RELJIĆA? Kendi otkrio kakve probleme ima!
Foto: Privatna arhiva

ZADRUGA 3

NIJE MU LAKO KOD RELJIĆA? Kendi otkrio kakve probleme ima!

Za Espreso.co.rs je otkrio neke svoje utiske.

Objavljeno:

Stefan Kandić poznaitji kao Kendi je nedavno napustio "Zadrugu", ali na društvenim mrežama on i dalje privlači veliku pažnju i izaziva brojne komentare. Već nekoliko nedelja je prošlo otkad je on napustio imanje u Šimanovcima, i sada, kada su mu se slegli utisci, i kada je sve sagledao iz spoljnog sveta, mi smo ga pitali da li postoje neki zadrugari koji su ga u međuvremenu razočarali.

Mišljenja nisam menjao. Više-manje je bilo sve kako sam i očekivao. Ljude koje sam gotivio dok sam bio u "Zadruzi" gotivim i dalje, a ostali me ne interesuju. Možda me je malo povredilo to što je Bane Čolak u negativnom kontekstu komentarisao emisiju "Sedi dole", a i Panda i ja smo bili jako dobri sa njim - rekao je Kendi za Espreso.co.rs.

foto: Printscreen

Koliko ti je teško što i dalje ne možeš da se vratiš u Crnu Goru i da budeš sa svojom porodicom?

Što se tiče mog povratka u Crnu Goru, postoji rešenje, samo sam čekao da vidim da li će možda ovo brzo proći, pa da probam da izbegnem karantin. Takođe, pripremam i neke novitete, pa bi me mesec dana karantina sprečilo u svemu tome. Nedostaje mi sve, već osam meseci nisam video porodicu i prijatelje, ali ako se ništa, sad se barem redovno čujemo putem društvenih mreža.

Viđaš se i sa Ivanom Krunić u spoljnom svetu. Kako ti ona deluje nakon raskida veze sa Banetom Čolakom?

Rekao sam joj koju god odluku da donese, ja ću biti na njenoj strani, jer tako je bilo i u "Zadruzi". Iako se nisam svaki put slagao sa njenim odlukama, uvek sam bio tu za nju dok smo bili u rijalitiju i tako je i sad. Stavila je sve na vagu i odlučila šta je najbolje i za nju i za sve. Niko od nas nije u njenoj koži i najlakše je davati savete. Moje mišljenje je da kada prelomiš, šta god da si odlučio, toga tada treba da se držiš i to će biti prava odluka.

Otkad si napustio "Zadrugu", živiš kod Filipa i Sare Reljić. Pa, kakvi su oni kada se ugase kamere? Kako je živeti sa njima?

foto: Privatna arhiva

Što se tiče Reljića nije lako. I Sara i Filip i ja smo trenutno u nekom gasu i onda želimo na sve strane i ne stignemo uvek sve što bismo hteli. Iscrpimo se svaki dan do maksimuma, čini mi se da spavamo manje nego u "Zadruzi". A Filip je moj burazer i funkcionišemo isto kao u "Zadruzi". Samo smo sada još opušteniji i još sigurniji u naše prijateljstvo, koje je opstalo i nakon rijalitija. Dobro se razumemo, što je najbitnije. Što se Sare tiče, ona me je oduševila otkad sam je upoznao. Devojka za primer. I za svoje koji nisu upućeni, kuva nenormalno dobro. Tu su i njihovi baba i deda, koji su me zavoleli u "Zadruzi" dok sam bio i prema meni se ponašaju kao da sam njihov unuk. Sve u svemu, sjajno se provodimo i nekako se ne osećam kao gost, već kao deo porodice. I ovom prilikom, želeo bih da im kažem jedno veliko hvala na gostoprimstvu i čekam i ja njih na leto u Crnoj Gori.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.