DAVID PRETUKAO ANU KORAĆ, GURNUO JE I UDARIO JOJ ŠAMAR! Nasrnuo na nju, izbila tuča, ali to nije sve!
Foto: Printscreen

šokovi

DAVID PRETUKAO ANU KORAĆ, GURNUO JE I UDARIO JOJ ŠAMAR! Nasrnuo na nju, izbila tuča, ali to nije sve!

Bivši zadrugar Miljan Vračević tvrdi da je David Dragojević pre ulaska u "Zadrugu 3" pretukao svoju devojku Anu Korać, takođe učesnicu rijalitija

Objavljeno:

Ana Korać i David Dragojević zimus su na kratko raskinuli vezu, a Miljan tvrdi da je do toga došlo jer je David fizički nasrnuo na Anu, kao i da je ona zbog toga pobegla u rijaliti "Zadruga 3", u koji je ušla pre Davida.

foto: Printscreen

- David je fizički nasrnuo na Anu, izbila je tuča, imala je ozbiljan problem sa njim! Udario ju je, uvalio se kod nje u gajbu, nije znala šta da radi... Posvađali su se, ona je htela da izađe iz stana... Stajao je na vratima, nije joj dao da izađe! Kada mu je prišla, on ju je tu udario, gurnuo, šamar joj zavalio! Pitao sam tada Anu:“Je l’ te je udario?!“, ona mi kaže:“Da! Opalio me je, spucao u glavu“. E, tad je ona njega otpratila, tada su raskinuli, bio je totalni krah. Ona je pobegla u „Zadrugu“ od njega, otišla tamo da se od njega spasi! Nazvala me je kao nekoga ko je njoj najbliži u Beogradu, ne može da nazove burazera, on je dečko klinac! Nazvala me je i rekla:“ ’Ej, znaš šta se desilo...“, ispričala sve, ja sam se ponudio :“Je l’ hoćeš da ja odem kod njega da popričamo, da porazgovaramo, da mu j***m mater, bilo šta?“, ona je rekla:“Ne, ne, nemoj molim te ništa“ i ja sam je ispoštovao kao drugar. Ona je tri, četiri dana posle toga ušla u „Zadrugu“! Skapirao da je u*rao, da je ona otišla, pa je ušao u „Zadrugu“ i on – ispričao je Miljan.

foto: Printscreen

- Nije želela da ga prijavi policiji, Ana je šmeker, nije ona cinkaroš... Nije ona u tom fazonu da prijavljuje, ma kakvi. Nije htela ni da sekira brata, majku Ljilju... David je teletabis, nasrnuo je na nju iz nemoći - tvrdi Miljan.

foto: Printscreen

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.