GASTOZA NA TAJLANDU IZBACILI IZ HOTELA, NEMA PARA, ŽIVI NA PLAŽI: Nije hteo da se vraća zbog karantina i izolacije!
Foto: Printscreen

AUU

GASTOZA NA TAJLANDU IZBACILI IZ HOTELA, NEMA PARA, ŽIVI NA PLAŽI: Nije hteo da se vraća zbog karantina i izolacije!

Pevač Nenad Marinković Gastoz otišao je na Tajland i sada ne može da se vrati u Srbiju zbog novonastale situacije u celom svetu.

Objavljeno:

Gastoz je, kako piše "Star", potrošio sve pare koje je imao sa sobom, pa sada moli prijatelje da mu pozajme novacc, te je tako je pozvao i Vesnu Rivas da je moli za pomoć.

Ne možete da verujete! Zove me preko hiljadu ljudi dnevno. I svi pitaju isto, kada će ovo ludilo da se završi. Ja im kažem u maju, tada ćemo malo da prodišemo. Tačno je da me je zvao i Gastoz. Pitao me je šta da radi, da li da se vraća sa Tajlanda, ovim poslednjim avionom što je poslat u Bankok ili da ostaje. Rekla sam mu da ga mnogo volim i zato nek ostane tamo još dva meseca koja su kritična. Poslušao me je. Sa društvom je tamo otišao na odmor, pa su našli veliku vilu i sada su tu u karantinu, ali verovatno su svi ostali bez love, nije ni tamo više jeftino – ispričala je Vesna za gorepomenuti magazin i otkrila kako će i od čega Gastoz tamo da živi.

White Snake - Here I go again.mp3 ?

A post shared by #GSTZ | Gasttozz Official (@gasttozz.official) on

– Njega su kao stranca isterali iz hotela kada je i tamo krenuo virus da se širi. Ostali su bukvalno na plaži. A kada je čuo da će po sletanju u Beograd morati 28 dana da bude u nekom karantinu ko zna gde, pa posle kućna izolacija, uz malu konsultaciju sa mnom, ipak je odlučio da ostane tamo. Po mom mišljenju, tamo je sigurniji. E sad od čega će živeti u narednom periodu, ne znam, ali ne sumnjam da će se on nekako snaći kao i uvek– rekla je Vesna.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Star)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.