PSIHIJATAR O STANJU LUNE ĐOGANI: Njeni postupci su posledica zastoja u razvoju krivicom roditelja!
Foto: printscreen

ZADRUGA 3

PSIHIJATAR O STANJU LUNE ĐOGANI: Njeni postupci su posledica zastoja u razvoju krivicom roditelja!

Evo šta je čeka!

Objavljeno:

Nakon porodične drame koja se odvija u trećoj sezoni rijalitija "Zadruga", a koja je i doživela svoj vrhunac između Lune Đogani, njenog dečka Marka Miljkovića i njenih roditelja Anabele Atijas i Gagija Đoganija u večeri kada je majka rijaliti-zvezde udarila dečka svoje kćerke i kada su među njima pale teške optužbe i pretnje, rešili smo da konsultujemo stručno lice kako bismo saznali nešto više o ovoj situaciji i eventualnim posledicama koje bi mogle uslediti za aktere.

Pozvali smo našeg poznatog psihijatra Jovana Marića, a on je za Alo.rs analizirao čitavu situaciju i otkrio nam, nakon što smo mu izneli čitavu situaciju, kako bi sve moglo da se završi.

foto: Espreso

Doktora smo najpre upoznali sa celom situacijom i rijaliti istorijom Lune Đogani, koja je počela od prve sezone "Zadruge".

Kada je reč o njenom nekadašnjem odnosu sa Slobom Radanovićem gospodin Marić je imao definisan stav.

- Žene se ponekad zanesu, vole ono što je zabranjeno, zabranjeno voće, to je za njih i neka vrsta izazova, a onda kada igra krene, prorade i emocije i postaje opasno - rekao je Marić.

Kada je reč o njenom odnosu sa Markom Miljkovićem koji se takođe ne može okarakterisati kao idealan, doktor takođe ima određen stav.

- Ona očigledno bira pogrešne muškarce. Možda ste već čuli ovaj izraz, ali to je posledica nekog zastoja u njenom razvoju, odnosno neke stvari iz prošlosti koja je ostavila traga na nju, a koja nije zalečena - rekao nam je Marić.

foto: printscreen

Kada smo mu izneli čitavu priču koja se odnosi na Lunine roditelje, Anabelin ulazak u rijaliti i dramu koja je usledila, doktor nam je ukazao na njihove greške.

- Oni su pogrešili u njenom vaspitanju. Možda su imali probleme u braku, ali to ona nikada nije trebala da zna, a ni da čuje bilo koju lošu reč o bilo kojem roditelju. Dete ima pravo da dok raste i razvija se kao ličnost, da gaji iluziju o svom roditelju kao idealnom, kao osobi koja je nepogrešiva. To je pravo svakog deteta, a ona to očigledno nije imala - zaključio je doktor.

Kada je u "Zadruzi" pre dve noći nastala prava drama nakon što je Anabela udarila Marka Miljkovića, Luna se požalila na bolove kao i na to da je ravnodušna na sve događaje vezane za njene roditelje i svog dečka, a upravo to smo shvatili kao alarm za uzbunu i razlog da potražimo analizu stručnog lica.

foto: printscreen

- Ne verujem da bi je primili u rijaliti, da ona nije spremna da podnese izvesne događaje i testove, dakle mislim da će ona to izgurati. Ipak, što se tiče njenih prodičnih odnosa mislim da bi nakon svega ona mogla ili da u potpunosti prekine kontakt sa roditeljima ili da ih kroz sve ove situacije razume i stavi se u njihov položaj. Ono što je takođe bitno je da će ona uvek biti na strani onog roditelja koji se u tom trenutku bude činio slabijim. Znači uvek će biti između dve vatre, a ako neki roditelj u određenom momentu bude tužan ili sam, ona će biti na njegovoj stani - zaključio je on.

- Ona je u svojim dvadesetim i sve što mogu da kažem za nju sada je da se nadam da će razumeti neke stvari i shvatiti da nije žrtva. Jer dvadesete proživljavamo onako kao moramo, a u tridesetim onako kako smo zaslužili. Dakle, ona sada mora da nauči neke lekcije, a ako ne nauče, one će kasnije biti loše za nju, neće joj doneti uspeh. Isus je skončao u tridesettrećoj godini, a takođe i Aleksandar Makedonski! A šta su sve napravili!? U tim godinama više nema opravdanja - zaključio je doktor na kraju.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.