Hvala plastičaru! Mimi se remontovala za 15.000 evra!
Foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic

KAMPUJE KOD hirurga

Hvala plastičaru! Mimi se remontovala za 15.000 evra!

Jedna od najpopularnijih starleta na ovim prostorima Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, nije žalila ni evra kako bi izgledala onako kako je zamislila.
Objavljeno: 07:31h

Kako prenosi Alo, ona je spiskala čak 15.000 evra na razne operacije koje je izvršila na skoro svakom milimetru tela. Anonimna Mimi Oro pre ulaska u rijaliti „Parovi“ i ova danas jedva da imaju dodirnih tačaka. Evo šta Mimi Oro misli o svojoj naslednici - Meduzi! I spremite se za šok - rekla je nešto pametno!

foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic
Kako saznajemo, Živanovićeva se podvrgla estetskim operacijama još pre nego što je postala javnosti poznato lice, a onda je nastavila stalno da posećuje plastičnog hirurga, kojem bi po broju sati koliko je provela u ordinaciji uskoro mogla početi da plaća i stanarinu. Starleta i fudbaler, kakav kliše! Mimi Oro konačno otkrila ko joj je dečko! (FOTO)
foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic
Samo ugradnja silikona u grudi koštala je starletu oko 2.500 evra. Već sa bujnim poprsjem njeno samopuzdanje je poraslo, ali ne dovoljno da bi tu stala. Iako nije imala tanke usne, želela je da i one, poput njenih grudi, budu veće, pa je za ugradnju silikona u usne dala još 3.000 evra.
foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic
Međutim, po izlasku iz rijalitija „Parovi“, shvatila je da je preterala sa veličinom usana, pa je opet posetila hirurga kako bi ih smanjila, pa je od 10 kubika u njenim usnama ostalo 4, a ta mera je za nju bila taman. Kako je dobila brdo komplimenata na račun novog izgleda, rešila je da se dotera do maksimuma. Kupila je najskuplju nadogradnju kose i ofarbala se u plavo, a nova kosa koštala ju je oko 1.000 evra. Stigla presuda: Mimi Oro osuđena zbog elitne prostitucije! (FOTO)
foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic
S obzirom na to da je tokom učešća u rijalitiju Televizije „Hepi“ bila predmet pogrdnih reči zbog problematičnog lica, starleta iz Jagodine rešila je i da ga dovede u red, pa je odvojila novac za PRP tretmane za lice.
foto: Printscreen/Instagram/milica_mimi_zivanovic
Pomoću te metode, Milica se uspešno rešila akni i ožiljaka, a za taj tretman dala je više od 2.000 evra. Jedina usluga koju Milica ne plaće je prestižna teretana u koju ide, jer su joj prostor i ličnog trenera vlasnici ustupili besplatno. Kako poznate cice obično imaju blistavo beli osmeh, Milica je u dogovoru sa svojim stomatologom promenila skoro čitav red gornjih zuba, što ju je koštalo 4.500 evra. (Espreso.co.rs / Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.