OPET DRAMA U PORODICI ĐOGANI! ĆERKO, TI SI DNO! Anabela se gušila u SUZAMA, Luna bez reakcije, bolne SCENE
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

OPET DRAMA U PORODICI ĐOGANI! ĆERKO, TI SI DNO! Anabela se gušila u SUZAMA, Luna bez reakcije, bolne SCENE

Drama porodice Đogani!

Objavljeno:

I u toku večerašnje emisije "Pretres nedelje" u "Zadruzi 3" jedna od glavnih tema bio je odnos Lune Đogani, njenog dečka Marka Miljkovića i njenih roditelja, Anabela Atijas i Gagija Đoganija.

- Da li si se udaljio od Gagija? - glasilo je pitanje voditelja Milana Miloševića, a nakon Miljkovićevog odgovora, Anabela se rasplakala.

- Nisam, ali smo pričali o tome da ja distanciram svoju vezu sa Lunom i od Anabele i od Gagija. Da ni on, ni ona ne budu tu kada treba da se daju neki saveti, da bismo sačuvali ljubav od oboje. Možda je Gagi bio uvređen, ali mislim da je shvatio poentu, on ima dobronamerne savete, ali oni mogu da dovedu do toga da nam pukne veza. Rekao sam da mi nije jasno da je Anabela protiv svega u ovoj vezi, a Gagi za sve. To je taj konflikt, rat između njih, to je samo problem između njih. Da su oboje bili po strani, ne bi bilo problema. Treba da se pozabave sobom, a nas ostave na miru - odgovorio je Marko.

- Što se fanova tiče, ne treba da pričamo o njima kad je ozbiljna tema. Miljkovićke, još više vređajte Anabelu. Ne treba da gleda da li je prihvaćena i šta rade fanovi. I mene pljuju. Ostavite fanove na miru, neka uživaju, neka nas pljuju, a mi da rešavamo naše probleme - nastavio je Marko, pa progovorio o prodaji ili izdavanju Luninog stana: - Vidim da Luna nije vezana za taj stan, planiramo zajednički život, može da pređe kod mene. Primetio sam da se ne oseća spokojno u tom stanu. Čak sam prihvatio i da Loli dođe sa njom - istakao je Miljković, što je povredilo Anabelu.

- Ti si dno - dobacila je Anabela Luni.

Nakon Marka Miljkovića ustala je i Anabela Atijas, kako bi prokomentarisala njene navode da se on promenio prema Luni Đogani nakon što je zakoračila na velelepno imanje.

- Bravo Luna, odrekni se i Lolija, to je pas kog sam ja kupila i moja Loli sigurno neće biti kao neko siroče ispred vrata. Nisam znala da joj se ne sviđa stan, posle dva dana ulaska ovde, izbacila sam bes iz sebe, kako se neko dere na nju, ja sam to gledala. Osećala sam se lakše i kažnjena sam, nije žao nijedne pare. Želela sam da skroz spustim loptu i da joj pokažem da mi je ona najvažnije. Neću da se petljam u njihovu vezu, htela sam to da pokažem kroz nominaciju, da je drugačioje od kada sam ja ušla, ja sam to rekla. Čovek se promenio i ja sam to htela da nagradim. Nisam ni pomislila da će to njemu da zasmeta, ja sam to rekla Luni, ona je meni rekla da se njemu ne sviđa da ja budem dobra prema njemu, u fazonu da bi trebalo da ga napadam, da bi se glasalo za njega. Ali posle ovoga, do kraja Zadruge, ako me budete videli da govorim, nećete me videti. Previše je ovo bolno za mene - govorila je Anabela kroz gorke suze.

- Ovde neko laže, Luna je juče ili prekjuče opisivala divnu energiju u sobi kada sedi i kupi kokice i gledaju seriju. Ili je to lagala Marka, ili nas. Nije iskrena bila - rekao je Marko Đedović.

Voditelj Milan Milošević primetio je da Ivana Šopić nije ostala ravnodušna na Anabeline suze, pa ju je podigao, a ova zadrugarka osudila je Lunu.

- Upravo su majčine suze najteže, saosećam se... Nas dve dosta razgovaramo, proživaljavam to. Jako mi je teško da se mešam u ovu temu. Gledamo je kako proživaljava svašta, ni manje ni više nego od ćerke, budućeg zeta i bivšeg supruga. Ne bih mogla da ostanem imuna da mi je ovo majka. Ne znam šta bi trebalo da se desi da ja ovako rasplačem svoju majku. Očigledno je da će da se raspadne ta trojka Luna, Marko i Gagi. Nerealno mi je da to opstane. Čudi me što se do sad nije raspalo - rekla je Ivana.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.