KAKO JE*ENO IMAŠ SNAGE DA SE SLIKAŠ ZA MREŽE U OVOJ SITUACIJI! Nives se oglasila zbog ZEMLJOTRESA, izbio SKANDAL
Foto: Printscreen Instagram

NA METI OSUDA

KAKO JE*ENO IMAŠ SNAGE DA SE SLIKAŠ ZA MREŽE U OVOJ SITUACIJI! Nives se oglasila zbog ZEMLJOTRESA, izbio SKANDAL

-Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i po posle još uvek se tresem što od hladnoće što od panike - poručila je Nives.

Objavljeno:

Snažan potres magnitude 5.3 stepeni po Rihteru jutros je iz sna prenuo Zagrepčane. Ljudi su masovno u panici počeli da izlaze na ulicu, a zbog potresa nastala je i veća materijalna šteta na zgradama u centru grada. Snažno podrhtavanje tla uplašilo je i Nives Celzijus koja se nakon šoka javila obožavateljima.

- A šta vi radite danas? Mene je iz noćne more bega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gde sam se jedva uspela s decom ukrcat na avion za Singapur probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i po posle još uvek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha...- napisala je Nives na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj sedi ispred kuće sa sinom Leoneom, ćerkom Taišom i psom Lordom.

Ispod fotografije zaređali su se komentari obožavatelja koji su Nives pisali kako im je drago što je s njom sve u redu, no bilo je i onih koje je Nives svojom objavom poprilično razljutila.

- Kako je**** imaš snage išta objavljivati i slikati se za mreže u ovoj situaciji?!? - poručio joj je ljutiti obožavatelj.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Vecernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.