MIRKO ŠIJAN GLEDAO SE*S STEFANA KARIĆA I MINE VRBAŠKI U BAZENU: Napili su se i nisu marili uopšte ko KO JE TU!
Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA 3

MIRKO ŠIJAN GLEDAO SE*S STEFANA KARIĆA I MINE VRBAŠKI U BAZENU: Napili su se i nisu marili uopšte ko KO JE TU!

Mina Vrbaški i Stefan Karić od javnosti kriju da su navodno bili u s*ks-šemi!

Objavljeno: 10:17h

Ova kratkotrajna afera desila se pre oko tri godine u letnjem periodu. Sin pevačice Goce Božinovske, Mirko Šijan, poznat je po organizovanju žurki na bazenu svoje kuće u Surčinu, kojima prisustvuje veliki broj njemu dragih ljudi, a njegov parti obiluje velikim količinama alkohola, ukusne hrane i kvalitetnog provoda sa zgodnim i atraktivnim devojkama.

Šijan je jedne večeri odlučio da napravi žurku, a među planiranim gostima bio je jedan od njegovih najboljih drugova Stefan Karić, ali ne samo on već i jedan od najomraženijih zadrugarki, prema mišljenju javnosti, Mina Vrbaški.

foto: Printscreen Youtube

- U jednom trenutku na toj Šijanovoj žurki Vrbaški i Karić su ušli u priču. Stefan je poznat kao veoma kulturan i vaspitan momak, koji je devojkama zanimljiv, jer je drugačiji u odnosu na ostale muškrace, koji su veoma smišljeni u namerama prema ženama. Tako je bilo i te večeri, kada su se videli na zajedničkom partiju kod Šijana, videla sam da je bio ljubazan prema Mini. Kao i uvek, Stefan je bio pravi džentlmen i mogla sam da primetim da je cele večeri bio nasmejan i dobro raspoložen - ispričao je izvor blizak Šijanovom zajedničkom društvu za Srpski Telegraf.

- Mina je neko ko iskreno govori o najintimnijim detaljima iz svog života, voli da se poverava čak i ljudima koje ne zna previše dobro jer joj je lakše da sa nekim podeli svoju priču. Verujem da je tako bilo i te večeri jer sam mogla da vidim da su dugo diskutovali o nečemu. Mogu samo da pretpostavim, da je bilo reči o Mininoj životnoj priči i o tome zbog čega se bavila prostitucijom.

foto: Printscreen/tvitter

I jedno i drugo vole da ponekad popiju i priušte sebi momente relaksacije, nizalo se jedno za drugim piće i alkohol je učinio svoje. Počeli su da se ljube, a u jednom momentu Stefan je pogledao oko sebe, ne bi li se uverio da ih niko ne gleda. Naravno, svi su bili pripiti i niko nije preterano obraćao pažnju na ljude oko sebe.

foto: Printscreen Youtube

- Mina je bila u kupaćem, a Karić je isto imao bokserice za kupanje. U jednom momentu je skočila u bazen, a pridružio joj se Stefan. Ljubili su se i s*ksali u bazenu skoro sat vremena! Uopšte se nisu obazirali da li ih neko od nas gleda. A, iskreno, na takvim žurkama kod Mirka niko ni ne gleda preterano ko sa kim ide, jer su svi pijani i svašta se dešava - kaže izvor za Srpski Telegraf koji je te noći bio kod sina Goce Božinovske u kući.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.