NOVI RIJALITI KOJI ĆE VAS OBORITI S NOGU! BAR Rijaliti je nešto na šta MORATE DA SE PRIJAVITE!
Foto: Promo

novi rijaliti

NOVI RIJALITI KOJI ĆE VAS OBORITI S NOGU! BAR Rijaliti je nešto na šta MORATE DA SE PRIJAVITE!

Oprobaj svoju sreću u Baru - prijavi se za novi rijaliti šou i osvoji nagradu

Objavljeno: 13:26h

Bar reality show do sada publika nije bila u prilici da vidi na našim prostorima. Zamišljen je kao prvi rijaliti u kome učesnici stvarno rade! Svoje dnevne aktivnosti obavljaće na svom “radnom mestu” u Baru u centru grada u Vlajkovićevoj ulici, dok će svoje “slobodno” vreme provoditi u kući u širem centru grada. Samo jedan će osvojiti glavnu nagradu!

foto: Promo

Bar rijaliti šou se razlikuje od svega viđenog na našim prostorima! Po prvi put takmičari nisu zatvoreni u jednom prostoru - moći će slobodno da se kreću, dok će ih kamere pratiti u Baru, u kući, pa čak i na ulici! Ako su vam se smučili rijaliti u kojima takmičari ne rade ništa po ceo dan, sede za stolom i svađaju se, ovo je rijaliti za vas!

Kako će Bar reality show funkcionisati? Svake nedelje takmičari će dobijati zadatak, kritikovaće se međusobno, biraće vođu tima, a na kraju nedelje po jedan od njih napustiće igru. Kako se nijedan spektakl ne može zamisliti bez dobrog domaćina, i ovde je važan činilac voditeljka. Njena uloga je da publici otkrije sve o takmičarima, njihovim osobinama i navikama, jednom nedeljno u uživo programu predstavi predložene za otkaz i podstakne publiku na odluku ko treba da napusti Bar. Ništa manje nije bitan Bar Menadžer, koji, kao što ime kaže - vodi bar, organizuje učesnike, daje im zadatke, vodi računa o urađenom i uči ih poslu.

Zašto treba da se prijavite? Ako ste strastveni barmen ili barista, znate koliko je truda i talenta potrebno da bi se napravio idealan koktel ili istinski dobra kafa, ovo je prilika da se pokažete. Ako mislite da znate kako treba voditi jedan Bar, ovo je prilika da se dokažete. Ovo je jedini bar koji će najboljeg dobro nagraditi!

Ako vas sve ovo intrigira, a niste tip osobe koja bi se takmičila - budite oni koji će odlučivati o sudbini učesnika. Gledaoci ovde zaista odlučuju ko će ostati u igri, ali su u prilici i da kreiraju izazove i zadatke za takmičare. Tu nije kraj mogućnostima - ako svratite u Bar, na kafu ili na piće, postaćete, bar na kratko, deo šoua! Moći ćete da proćaskate sa takmičarima i osetite atmosferu.

Bar rijalitu šou prati puls Beograda danju i urbani život noću, donoseći sadržaj koji će pomeriti granice zabavnog programa u Srbiji.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.