BRENDON DOBIO GASTOZA NA SUDU, ALI NIJE DOBIO NI DINARA! otkrivamo detalje SUĐENJA zbog NAPADA
Foto: Dado Đilas

ZADRUGA 3

BRENDON DOBIO GASTOZA NA SUDU, ALI NIJE DOBIO NI DINARA! otkrivamo detalje SUĐENJA zbog NAPADA

Njihov spor još nije gotov!

Objavljeno:

Na protekloj "Zadrugoviziji", došlo je do prozivki između Branislava Radonića Brendona, koji je učesnik aktuelne "Zadruge", i Nenada Marinkovića Gastoza, koji se našao u ulozi žirija u pomenutom takmičenju.

Brendon je podsetio sve i na to što mu je u jednom od prethodnih rijalitija slomljena noga i time je zapravo prozivao Gastoza, koji mu je tu nogu slomio u "Parovima".

foto: Nebojša Mandić

U jednom trenutku, Brendon je direktno poručio Gastozu da prijavi pravi adresu na kojoj živi. Nije slučajno što je Radonić to rekao Marinkoviću.

Poznato je da je Brendon tužio Gastoza zbog toga što mu je ovaj slomio nogu. Brendon je i dobio taj spor, ali i dalje nije naplatio presudu. Razlog je to što je na početku sudskog spora, Gastoz kao prebivalište imao prijavljenu adresu na kojoj je zapravo "Happy televizija". Zbog toga Brendon dosad nije mogao ni prinudno da naplati od Gastoza tu presudu - otkriva za Espreso.co.rs izvor upućen u ovaj sudski spor.

foto: Aleksandar Stojanović

Zbog toga kako je počeo ovaj spor, na početku suđenja, "Happy televiziji" je sud stavio tada administrativnu zabranu na isplatu honorara Gastozu za učešće u "Parovima" i u slučaju da Gastoz ne plati taj iznos koji stoji u presudi, postoji opcija čak da će taj iznos na kraju morati da plati "Happy" - dodaje ovaj izvor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.