OVAKAV SKANDAL JOŠ NISU PRAVILE VODITELJKE! VENDI NAPALA GOŠĆU PAROVA: Prestravljena NAPUSTILA STUDIO!
Foto: printscreen

haos trajao 1.sat

OVAKAV SKANDAL JOŠ NISU PRAVILE VODITELJKE! VENDI NAPALA GOŠĆU PAROVA: Prestravljena NAPUSTILA STUDIO!

Gledaoci ne veruju

Objavljeno:

Vesna Vukelić Vendi danas je u svoju emisiju ''Jutarnja kafica'' na TV Hepi pozvala sestru učesnice Snežane Jovičić, a onda joj držala monolog od pola sata i sve vreme je vređala.

foto: printscreen

Pevačica je bila uvređena jer je Dragana Jovičić na svoj lični profil postavljala njene fotke na koje je montirala đavolje rogove i kroz svoje statuse dovodila u pitanje njenu kredibilnost da kao vašarska pevačica ona bude i voditeljka emisije. Snežina sestra je takođe apelovala na produkciju da smene ''pevaljku'' sa mesta voditeljke. Kako je Vendi poznata kao neko ko je veoma sujetan i ne može nikome da prećuti, ona je Draganu pozvala u emisiju, a onda ju je napala za sve što je do tada pisala na društvenim mrežama. Prestravljena devojka nije mogla da dođe do reči od Vesninih užasnih napada.

foto: printscreen

- Ko si ti? Neko ko sedi u mišjoj rupi i drži daljinski u ruci. Koje su tvoje reference da mene prozivaš? Ti si mali, beli miš koji se bavi tuđim životima. Ne možeš da prozivaš ljude koji su obrazovani i rade bez greške svoj posao. Ja radim u ozbiljnoj firmi i vodim računa o svemu. Kod nas se greške ne dešavaju - ponavljala je Vendi. Ona je Snežinu sestru omalovažavala nekih pola sata, dok ona nije izašla iz studija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.