OCU JOŠ UVEK NE SMEM NA OČI, PORODICU NISAM VIDELA: Marijana Zonjić otkrila GDE ŽIVI posle diskvalifikacije (VIDEO)
Foto: printscreen

iskren intervju rijaliti zvezde

OCU JOŠ UVEK NE SMEM NA OČI, PORODICU NISAM VIDELA: Marijana Zonjić otkrila GDE ŽIVI posle diskvalifikacije (VIDEO)

Marijana Zonjić, koja je i dalje u centru skandala, otvoreno za Espreso.co.rs

Objavljeno:

Atraktivna pevačica Marijana Zonjić, osim svog učešća u Zvezdama Granda gde je postala izrazito zapažena, popularnost je stekla i u rijalitiju "Zadruga" gde je bila učesnica čak dve sezone. Ipak, Marijana nije dočekala kraj "Zadruge 3" jer je, po mišljnju mnogih, nepravedno diskvalifikovana odlukom produkcije.

foto: printscreen

Prašina koja se podigla oko diskvalifikacije Marijane Zonjić nikako da se slegne!

Reč je o tvrdnjama da produkcija navodno sipa zabranjene supstance u pića zadrugarima, što je od strane produkcije ocenjeno kao "neosnovano, u najmanju ruku".

foto: printscreen

Marijana je sada za Espreso.co.rs otvorila dušu i ispričala kako se oseća posle celog skandala koji se još nije stišao.

- Bolje sam nego što sam bila, hvala Vam na pitanju. Nisam još bila kući i nisam videla porodicu, imam neku svirku pa kada to završim taman ću da popričam sa svojima. Nisam znala šta ću, kako ću pa sam bila par dana kod Aleksandre Subotić i njenog dečka da malo odmorim mozak - počela je Marijana i dodala da se oporavlja, ali i da nije još izašla ocu na oči.

Marijana je u rijalitiju započela vezu sa Kendijem, a njih dvoje su publici bili jedan od omiljenih parova, ako ne čak i najzanimljiviji s obzirom da su se rodile iskrene emocije koje i sada traju. Na pomen njegovog imena Marijana je odmah razvukla osmeh preko lica.

- To je jedini dečko koji se meni zapravo svideo u rijalitiju, od svih rijalitija. Nadam se da mu neće puniti glavu o meni unutra - otkriva Marijana svoja nadanja da će se romansa nastaviti i u spoljnom svetu.

foto: printscreen

Marijana je ovom prilikom ispričala da je tek napolju videla koliku podršku fanova ona i Kendi imaju, pa otkrila da je sve do sada imala muškarce koji su ženskaroši, a kako je ona baksuz u ljubavi.

Naravno da smo se dotakli teme kako joj je Iva Grgurić "napakovala" diskvalifikaciju, a u tome joj je pomogao jedan od Marijaninih bivših, jedan od tih ženskaroša.

Šta je sve pevačica i rijaliti zvezda otkrila u intervjuu za Espreso.co.rs pogledajte na video-snimku u nastavku priloga.

(Espreso.co.rs/Natalija Atanacković)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.