OTAC MAJE MARINKOVIĆ PREBIO NJENOG BIVŠEG ZBOG PO*NO SNIMKA: Zadrugarka krije OVU TAJNU od svih
Foto: Pritnscreen

ko o čemu...

OTAC MAJE MARINKOVIĆ PREBIO NJENOG BIVŠEG ZBOG PO*NO SNIMKA: Zadrugarka krije OVU TAJNU od svih

Učesnicu Zadruge Maja Marinković ucenjivali su eksplicitnim video snimkom, na kome oralno zadovoljava bivšeg dečka, snimak je uništen, ali je propatila i naplaćala se da se to ne objavi te niko ne sazna za njega.

Objavljeno:

Učesnica rijalitija "Zadruga 3" Maja Marinković tvrdi da je najčednija među ostalim cimerkama. Govori da nije bila ni sa oženjenima, razvedenima, da nema burnu prošlost i često osuđuje devojke koje imaju intimne odnose u ovom shou programu, ali istina o njoj je mnogo drugačija, jer imala porno snimak koji čuva kao zmija noge, zbog koga su je ucenjivali.

foto: Printscreen Youtube

Starleta je tada bila ludo zaljubljena u jednog dečka iz kraja koji je važio za problematičnog i konfliktnog, ali ona je uprkos upozorenjima prijatelja uplovila u avanturu sa njim i poklonila mu sebe i svoje poverenje, koje je on kroz neko vreme izigrao. Zapravo, iskoristio je njenu zaluđenost kako bi profitirao.

foto: Printscreen

- Maja je poznata po tome da nikoga ne sluša i da, kada nešto zacrta, to mora tako da bude. Kada nešto želi, može da se okrenu i zemlja i nebo, ona će to ostvariti. I sa momcima je bilo tako. Koga je poželela, taj je morao biti njen. Tako se zagledala u jednog dečka koji je važio za problematičnog, pričalo se da je narkoman i da pravi probleme, da je sklon lažima i prevarama, ali Maja nije slušala priče. Ona je poludela za njim i morao je da bude njen. "On se meni sviđa takav kakav jeste. Lep mi je, loži me njegova divlja energija. Poludim kad ga vidim. Stomak mi se okrene. Mora da bude moj", rekla mi je ona jednom prilikom - tvrdi naš izvor.

foto: Printscreen

I, kako dalje navodi isti sagovornik, stvarno je tako i bilo. Uspela je da ga obrlati za tren oka. Počeli su da se viđaju, a onda je to preraslo u neku vrstu veze. Bili su zajedno svaki dan. Ipak, prijatelji su primetili da mu Maja stalno daje novac, da je ona postala švorc i da nije imala ni za kafu.

- Nakon dva meseca viđanja sa njim Maja je shvatila da on nju samo tera u ponor i da će pored njega propasti. Teška srca je rešila da ga napusti i krene dalje svojim putem. Kada je shvatio da je došao kraj i da više nema Majinu finansijsku podršku, on je odlepio, a onda joj je spremio osvetu: "Mamu joj je*em kurvinsku, sad će da me zapamti. Fufica mala, misli da može da me otkači tek tako. Ima da je naučim šta je ostaviti mene. Sad će da poludi od muke", rekao je on svom drugu - tvrdi naš sagovornik.

Nakon toga on je Maju počeo da ucenjuje privatnim video-snimkom na kome ga ona oralno zadovoljava i tražio joj. Plakala je kao kiša, nije znala šta da radi. Nekoliko puta mu je dala novac, a onda je rešila da sve ispriča svom ocu.

- On je poludeo kada je saznao gde idu pare koje daje svojoj mezimici. Organizovao je ljude koji su ucenjivaču banuli na stan i prebili boga u njemu. Naravno, uzeli su i sporni snimak. Maja je uništila video, a tog dečka više nije viđala. Ostao joj je u sećanju samo kao velika noćna mora - završava izvor Rijalitija.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.