OVAKO JE IZGLEDAO RAZGOVOR SUZANE PEROVIĆ SA SINOM KOJI JE DANAS UPUCAN! Plakala kao kiša, ljubavi najveća na SVETU
Foto: Printscreen

ZADRUGA

OVAKO JE IZGLEDAO RAZGOVOR SUZANE PEROVIĆ SA SINOM KOJI JE DANAS UPUCAN! Plakala kao kiša, ljubavi najveća na SVETU

Ljubavi moje, vi mi dajete snagu, rekla je tada zadrugarka.

Objavljeno:

Pevačica, glumica, voditeljka i učesnica rijalitija "Farma", Suzana Perović, prošle godine bila je deo najglednijeg rijalitija "Zadruga". Ona je u Beloj kući uplovila u vezu sa Miroslavom Mikijem Đuričićem, iako je i tada zakonski bila u braku sa estradnim menadžerom Vladom Perovićem. Suzana i Vlada imaju sina Nikolu i ćerku Dajanu.

Javnost je danas šokirala vest da je upucan tridesetšestogodišnji Nikola, koji je, kako prenose mediji, i ranije imao problema sa zakonom.

Milionski auditorijum "Zadruge" i danas pamti razgovor koji je Suzana imala prošle godine sa sinom jer je za nju to bilo vrlo emotivno. U razgovoru je Nikola otkrio da uskoro otvara školu tenisa za decu, kao i da je položio za Nadalovu akademiju i dobio licencu.

foto: Printscreen

- Svi su dobro kad si ti dobro. Nemoj više da plačeš. Šta god da si radila, jesi li ti nekad pomislila na nas - upitao ju je Nikola-

- Jesam. Jao, jesam, biću dobra - odgovorila je Suzana.

- Nema onda, sedi tu do kraja. Kad sudija svira kraj, onda izlaziš - bodrio ju je sin.

- Dobro, dobro. Ljubavi moja, ljubavi moja najveća na svetu. Ti i ona (ćerka Dajana) meni dajete snagu - kroz suze je rekla pevačica. Kako je izgledao i zvučao ceo razgovor Suzane i Nikole, možete pogledati u nastavku.

Podsetimo, tridesetogodišnji Nikola Perović danas je upucan u nogu u centru Beograda, a prema nezvaničnim saznanjima odbio je saradnju sa policijom i u Urgentni centar prevezao ga je otac Vlada Perović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.