SLIKAO JE ĆAZIMOVU JAHTU, STANIJI JE ON BOLNA TEMA! Pogledajte gde ŽIVI popularni pobednik RIJALITIJA!
Foto: Damir Dervišagić, Pritnscren

otkrivamo

SLIKAO JE ĆAZIMOVU JAHTU, STANIJI JE ON BOLNA TEMA! Pogledajte gde ŽIVI popularni pobednik RIJALITIJA!

Uzeo joj ne najgradu ispred nosa

Objavljeno: 18:12h

Stanija Dobrojević je u u toku prošle "Zadruge" često isticala da je doživela nepravdu zbog toga što je na "Farmi" izgubila od Sulejmana Meme Haljevca.

foto: Printscreen Instagram

– Jedan Memo me je pobedio - u omalovažavajućem kontekstu izgovarala je Stanija nadimak osobe koja joj je ispred nosa uzela pobedu u pomenutom rijalitiju.

Portal Espreso.co.rs vam otkriva gde živi čuveni Memo i kako izgleda njegov životni prostor.

1 / 3 Foto: Espreso.co.rs

Memo živi u Centru, gradskoj opštini u Sarajevu, u stanu koji ima 169 kvadrata. Ovaj stan deli sa svojim članovima porodice, odnosno suprugom Lejlom i sinovima Ajanom i Imanom.

foto: Printscreen Instagram

Pobednik "Farme 4" je po profesiji slikar i to se može primetiti i na mnogim detaljima u njegovom stanu. Interesantno je da u sklopu stana ima i atelje za slikanje.

Inače, malo je poznato da je među klijentima za koje je Memo slikao bio i čuveni biznismen Ćazim Osmani. Memo je uradio nekoliko slika za Ćazimovu jahtu.

1 / 5 Foto: Espreso.co.rs

Treba pomenuti da je Memova supruga Lejla magistar ekonomije, a Memo se nakon rijalitija posvetio i političkom angažovanju, a vodi i emisiju "Đir sa Memom".

Na fotografijama koje vam mi eskluzivno predstavljamo, možete da ocenite koliko je Memo bio kreativan kada je uređivao svoj stan i da u komentarima date svoju ocenu u vezi sa tim.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Milen Vesović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.