ISTINA JE OTKRIVENA, GORI ZADRUGA! Njih DVE pred FIZIČKIM OKRŠAJEM zbog OVOG zadrugara! Koji je sledeći korak?
Foto: Printscreen/jutjub

Oči u oči!

ISTINA JE OTKRIVENA, GORI ZADRUGA! Njih DVE pred FIZIČKIM OKRŠAJEM zbog OVOG zadrugara! Koji je sledeći korak?

Mnogi zadrugari komentarisali su da je razlog ON

Objavljeno:

Voditelj Milan Milošević ušao je u Belu kuću kako bi nastavio sa emisijom ,,Gledanje snimaka", a prvi na redu bio je video-prilog u kom se video razgovor Ivane Šopić i Maje Marinković na kom su ogovarale Milicu Kemez.

foto: Printscreen

Naime, netrpeljivost Ivane i Milice nekoliko puta ekslirala je žestokim svađama za crnim stolom, ali i van njega. Mnogi zadrugari komentarisali su da je razlog Filip Đukić, prema kom je Kemezova osećala ljubavne emocije, dok je Ivana uspela da ga osvoji.

Dok je Filip bio sa mnom znaš da si ti obletala oko njega, ti si se ljubila sa njim u šanku na moje oči. Znači, nemojte da spominjete da sam ja silovala Filipa. Jer i ja mogu da kažem da ti zavodiš ovde sve žive, i da čak i zavodiš Lepog Miću. Ti ovde radiš stvari na perfidan i lukav način! Ti se mešaš u druge veze, mene ne boli to! Žene trebaju da budu žene, a ti sa takvim ponašanjem... Ja ne ležem sa oženjenim muškarcima u krevet - odbrusila je Milica.

Ti si govorila da ja zavodim Matoru, zašto? Ma ja tebi to ne zameram, ali ti si kontradiktorna. Iz tebe su izleteli kompleksi i frustracije - prekidala je Šopićeva Milicu.

Ja nisam isfrustrirana, to govori tvoj izgled, da si ti iskompleksirana. Ti druge ljude vređaš, pljuješ, a posle sa njima ogovaraš - uzvratila je Kemezova.

foto: Printscreen

U video-prilogu pogledajte kako je sve izgledalo.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Pink.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.