KRISTIJAN PRAVO IZ ZABELE U MARTU ULAZI U RIJALITI! Objavljena i SLIKA UPLATE NOVCA - ODMAH legle pare na račun
Foto: Printscreen

TUČA U PROGRAMU?

KRISTIJAN PRAVO IZ ZABELE U MARTU ULAZI U RIJALITI! Objavljena i SLIKA UPLATE NOVCA - ODMAH legle pare na račun

Hit u najavi!

Objavljeno:

Ivan Mitrović Biza, poznat i kao "Don iz Kruševca", odnedavno tvrid da će dobiti priliku da ukrsti pesnice sa Kristijanom Golubovićem.

Biza već godinama unazad pokušava da organizuje meč protiv Golubovića, a ovoga puta je Kristijan zvao Mitrovića i potvrdio mu da je spreman za borbu.

- Kristijan me je pozvao pre nekoliko dana, rekao je da prihvata borbu sa mnom. U zavisnosti od toga ko mu ponudi više para, meč će se održati u "Zadruzi" ili u "Parovima 8" - rekao nam je popularni Biza.

foto: Pritnscreen

Prema njegovim rečima, krajnji rok Golubovićevog izlaska iz zatvora je 16. mart ove godine. Golubović planira da neko vreme provede sa porodicom, a da zatim uđe u ring sa Mitrovićem.

Biza je podsećao da je Milomir Marić već razgovarao o tome sa Golubovićem.

U razgovoru koji je Biza objavio na svom Jutjub kanalu možete čuti da bi Kristijan voleo da se meč odigra u "Zadruzi", i to tako da ring bude smešten na jezeru koje se nalazi u okviru tog rijalitija. Takođe, Golubović bi voleo da se meč prenosi uživo.

"Don iz Kruševca" se oglasio i danas putem društvenih mreža:

foto: Printscreen

- Veliki ljudi, još veći prijatelji! Uvek u dobru i zlu, a uskoro u "Zadruzi 3" - istakao je Ivan uz sliku uplatnice na kojoj se vidi da je Goluboviću, koji uskoro izlazi iz zatvora poslao novac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.