PORODICA POSLALA PORUKU VELIKOM ŠEFU: Odgovorno tvrdimo da njena MAJKA nije pomenula DROGU, Iva nema TAJ NOVAC
Foto: Printscreen Instagram

ZADRUGA 3

PORODICA POSLALA PORUKU VELIKOM ŠEFU: Odgovorno tvrdimo da njena MAJKA nije pomenula DROGU, Iva nema TAJ NOVAC

Proteklo veče u rijalitju “Zadruga” je bilo veoma uzbudljivo. Marijana Zonjić je diskvalifikovana, dok je Iva Grgurć kažnjena zbog blaćenja produkcije i iznošenja neistina. I dok Marijana tvrdi da joj je Iva smestila, ona to isto govori za Zonjićevu.

Objavljeno:

Protekli dan pojedinim zadrugarima ostaće u sećanju po kaznama koje je izrekla produkcija a njih dve su to osetile i na sopstvenoj koži. Kako je produkcija navela zbog “blaćenja i iznošenja neistina” najpre je diskvalifikovana Marijana Zonjić da bi Iva Grgurić ni kriva ni dužna dobila možda i goru kaznu koju je produkcija izbegla da obrazloži i da o istoj detaljiše a radi se naime o prekršenom pravilu koje spada pod član 7. što znači da se atraktivnoj Hrvatici oduzima sav honorar.

Naravno, Ivini fanovi i administratori Instagrama su uz nju, pa su se i oglasili na ovoj društvenoj mreži, pojašnjavajući neke stvari, kao da Ivina mama nije spominjala nedozvoljene supstance, već samo alkohol:

foto: Printscreen Instagram

– Hvala vam na podršci i porukama koje nam šaljete. Potreseni smo događajima koji su se večeras dogodili. Najvažnije, odgovorno tvrdimo da Ivina majka tokom novogodišnje posete nije spominjala nikakve nedozvoljene supstance. Jedino što joj je rekla da smanji alkohol, kao i u javnom pozivu. Žao nam je što je Iva sebi dozvolila da je učesnica koja je diskvalifikovana, uvuče u svoje laži, servirajući joj podmetnute i izmišljene priče. Nebitno da li je kazna 10.000 evra ili 50.000 evra, kako mnogi od vas pišu. Iva taj novac nema, a nagađanjima otežavate situaciju koja je sama po sebi jako teška i ozbiljna. Mislimo da Iva i na ovaj način dokazuje da nije folirant ili rijaliti igrač, već jedna potpuno naivna i iskrena devojka, koja još uvek nije naučila da su ljudi spremni na sve, pa i da te navuku na ozbiljne probleme, ne birajući sredstva. Svima nam je jako žao što je uopšte došlo do ovakvih dešavanja, s obzirom na to da je Iva učesnica koja proteklih pet meseci poštuje televiziju na kojoj se nalazi, kao i kompletnu produkciju – napisali su administratori Ivinog Instagram profila.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.