DEJAN JE PRESTAO DA JEDE SVINJETINU I DA PIJE ALKOHOL ZBOG DALILE! Sestri je rekoa da je PI*KA VETERNIČKA
Foto: Printscreen

ZADRUGA 3

DEJAN JE PRESTAO DA JEDE SVINJETINU I DA PIJE ALKOHOL ZBOG DALILE! Sestri je rekoa da je PI*KA VETERNIČKA

Strašno!

Objavljeno:

David Dragojević je ove noći ispričao svoju verziju priče o žestokoj svađi sa bratom Dejanom Dragojevićem, a tvrdi da je za sve kriva njegova supruga Dalila Dragojević koja nad njim ima ogroman uticaj.

On je istakao da mu je žao što Dejan ne vidi koliko je boli naneo svojoj porodici zbog svog ponašanja, a onda su ga stigle emocije gde je pred svima počeo da plače.

- Videlo se da mu je bilo teško kad je ona pričala o Kariću, čuvao je sve u sebi. Zato je imao onakvo ponašanje, nije znao šta više da radi. Meni je žao, ja vidim po njegovoj faci kad ćuti. Rekao bi dosta toga, a neće. On nju voli, nisam ja toliko sa njima provodio vremena. Ali, ako ona njemu može da prebacuje što je uhodi - rekao je David.

- Pa, ko bi hteo snajku koju su svi razvalačili? Svaki normalan roditelj bi ovako reagovao! Kad on bude skontao šta ona radi, ona će takvu nogu u du*e dobiti! On zbog nje ne jede svinjsko meso, ne pije alkohol! A, ona zbog te ljubavi ništa nije uradila!- rekao je Đedović.

- Moja sestra je plakala kad je videla šta su oni izjavljivali. Moja sestra je van svega. On se ni sa sestrom ne čuje, zvala ga na rođendan, on je njoj odgovorio da neće da dođe jer smo pi*ke veterničke - rekao je David.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.