LUNA U SUZAMA, MARKO POVUKAO NEOPROSTIVI POTEZ NAKON RASKIDA! UVREDA VEKA: Njene reči su baš tužne!
Foto: Pritnscreen

ovo mu nikada neće oprostiti

LUNA U SUZAMA, MARKO POVUKAO NEOPROSTIVI POTEZ NAKON RASKIDA! UVREDA VEKA: Njene reči su baš tužne!

Luna Đogani ispričala je do sada nepoznate detalje raskida sa Markom Miljkovićem, odnosno da je blokirao na mrežama, a svi znamo za jednu bivšui blogerku i javnu ličnost kolika je to uvreda

Objavljeno:

Luna je otkrila da ne samo da se nije čula sa Markom, već i da ju je on svuda blokirao.

- Marko mi nije slao poruke, ja sam inače blokirana svuda. Iz srca ne verujem da sam izbačena. Presekla sam, krenula dalje. Dugo mi treba da presečem, ali kad to uradim - to je to. Ljubav neću tražiti, niti moliti, desiće se kada bude trebalo i ja čekam - rekla je Luna kroz suze.

foto: Damir Dervišagić

Pobednica "Zadruge 2" i odnedavno pevačica ne krije da joj je teško da se navikne na činjenicu da je ponovo sama. Ne krije tugu, ali navodi da se trudi da uzdignute glave krene dalje.

- Ja sam osoba koja večito misli da je pogrešila i pita se, ali sve se dešava sa razlogom. Teško je kada navikneš na nešto, hteo si, planirao, zamišljao, video budućnost, a ona se preko noći promeni. Ja sam i dalje ista osoba, ali neke osobe odlaze iz života, što je za mene teško. Sve češće se dešava, ali svako ko hoće da bude pored mene - biće", rekla je Luna.

Ona je potom dodala da joj je najveća podrška mama Anabela, kao i da je i Anabelin bivši suprug Andrej Atijas takođe uvek tu za nju.

- Ja se prepustim u ljubavi, dam celu sebe. Poenta je da me ne prodaš za sitno. Majka mi je najveća podrška, ona je tu u kakvom god sam stanju. Dovoljno je da je uhvatim za ruku i da se isplačem na njenom ramenu. Kad god sam loše, odem kod nje, u krevet gde sam odrasla, plačem i bude mi lakše. Andrej mi je isto velika podrška, bez obzira na to u kakvom je odnosu sa mojom mamom - iskrena je bila Luna.

foto: Aleksandar Stojanović

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Alo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.