GOSPODIN TORTA NIJE GOSPODIN KOJI JE DRAGANI POSLAO TORTU: Sve je FARSA, evo ko stoji iza cele te priče!
Foto: Printscreen/Youtube/Zadruga Official

RASKRINKANI

GOSPODIN TORTA NIJE GOSPODIN KOJI JE DRAGANI POSLAO TORTU: Sve je FARSA, evo ko stoji iza cele te priče!

Dragana Mitar je sve vreme znala

Objavljeno:

Gledaoci su imali priliku da gledaju i emisiju "Pitanja gledalaca" i emisiju "Gledanje snimaka" koje vodi Milan Milošević, a goruća tema su i dalje Edis Fetić i njegova supruga Zilha Fetić, kao i zadrugarka Dragana Mitar, kao njegova sadašnja devojka. Neretko se pominje i Siniša Dragutinović, sada već bivši muž zadrugarke.

Ne prestaje da se poteže tema o famoznoj torti koja je stigla za Draganu u drugoj sezoni rijalitija, po kojoj je Edis i dobio nadimak u medijima "gospodin Torta", međutim, nakon sinoćne emisije, došlo je do neočekivanog preokreta.

foto: Printscreen Youtube

Edis je rekao da je poslao tortu, jer je Pavle Jovanović, tadašnji zadrugar, a i Draganin bivši dečko, koji poznaje Eda, rekao Dragani da se Edo pomirio sa svojom ženom, kako bi joj dao znak da Pavle laže. Međutim, Pavle je otkrio za "Srbija Danas" šta se zapravo dogodilo tvrdeći da Edis laže i da nije on poslao tortu već Siniša, tadašnji muž Dragane Mitar, pa je podelio sa nama šta je i Zilha rekla, jer su njih dvoje konstantno u kontaktu.

foto: Printscreen

Nije on nikad ni poslao tortu, nego je Siniša poslao tortu namerno da napravi šou, a Edo se sladi tuđom tortom, a Zilha mi je rekla: "Ne znam kako je i mogao da pošalje tortu kad je bio sa mnom 4 meseca, 24 sata", a da laže, laže kao pas!", rekao je Pavle.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.