DALILA SVE OPRAŠTA SVEKRVI BILJANI?! Posle ČITAVE DRAMATURGIJE, Dragojevići ne prestaju da ŠOKIRAJU!
Foto: Printscreen Youtube

DAVID IH JE OTPISAO

DALILA SVE OPRAŠTA SVEKRVI BILJANI?! Posle ČITAVE DRAMATURGIJE, Dragojevići ne prestaju da ŠOKIRAJU!

Sve zavisi od toga kako se njen suprug oseća

Objavljeno:

Dalilu Dragojević dever je blokirao na društvenim mrežama, a ni sa Dejanom nema nikakav kontakt otkako su samoinicijativno napustili "Zadrugu". Kako je istakla, David je taj koji ne želi da ima bilo šta sa njima. Oni su pokušali da ga dobiju telefonom njihovog oca, ali nisu uspeli.

foto: Printscreen

Sa druge strane, Biljanine uvrede bi, kaže, mogla da oprosti, jer je čula i mnogo gore stvari. Što se toga tiče, sve zavisi od toga kako se njen suprug oseća. Njegovu odluku poštovaće kakva god da je.

- Dejan je zvao Davida zbog svega što je izjavljivao za njega i mene, ali se on nije javio. Blokirao ga je na Viberu, mene je blokirao i na Instagramu. Nije se javio čak i kada smo ga zvali sa tatinog broja telefona - ispričala je Dalila razočarano, pa priznala da bi se sa svekrvom Biljanom pomirila:

foto: Printscreen

- Dejan treba da odluči da li će se miriti sa njom, a ja sam tu da njegovu odluku ispoštujem. Uvrede kao uvrede, mnogo gore su mi pričali, pa sam prelazila preko toga. Mogu i njoj da oprostim, ali ako bi znala da se to više neće ponoviti - zaključila je ona.

Bonus video

GAGI ĐOGANI NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE: Zorica ga naterala da priča o životu, a on se RASPLAKAO!

(Espreso.co.rs/ Blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.