IVA GRGURIĆ TRUDNA S KARIĆEM?! Tri meseca joj KASNI! Čekaju se REZULTATI TESTA!
Foto: Printscreen

NEIZVESNO

IVA GRGURIĆ TRUDNA S KARIĆEM?! Tri meseca joj KASNI! Čekaju se REZULTATI TESTA!

Osmanov naslednik počeo je da se gnuša Ive negde oko Nove godine, kada je odbio da se fotografiše sa njom uz reči da je ona kurva i da on ne želi da ima ništa sa takvom devojkom, koju svako može da ima

Objavljeno:

Učesnica rijalitija "Zadruga 3", Iva Grgurić, pred kamerama je otkrila kako joj menstrualni ciklus kasni već tri meseca, što je odmah dovelo do sumnje da je ona možda u drugom stanju. Starleta je od samog početka rijalitija započela ljubavnu vezu sa Stefanom Karićem, koji je prvo bio lud za njom, a onda je nije podnosio.

Naime, njih dvoje su u početku delovali srećno, te je Iva činila sve kako bi se što više dodvorila Kariću. Međutim, Stefan nikako nije mogao da zažmuri na Ivinu prošlost, koja je veoma turbulentna, pa ju je ostavio.

foto: Printscreen

- Među njima je buknula strast, ali ona seksualna, desio se seks, bili su intimni i to je to. Nakon toga Stefan je shvatio da ne želi da bude sa Ivom jer je svako malo neko unosio informacije o njenoj užasnoj prošlosti, koja se njemu nikako nije sviđala - kaže izvor blizak produkciji.

Naime, Osmanov naslednik počeo je da se gnuša Ive negde oko Nove godine, kada je odbio da se fotografiše sa njom uz reči da je ona kurva i da on ne želi da ima ništa sa takvom devojkom, koju svako može da ima.

- Ne želim da se od mene pravi budala, ne želim da perem prostitutke - rekao je tada on.

foto: Printscreen

Od tog momenta otkako su raskinuli, Grgurićeva je počela da oseća promene u organizmu. Menstruacija joj već uveliko kasni, a njena vitka figura se popunjava. Ona se nedavno požalila Filipu Đukiću da joj ciklus kasni i da se oseća jako loše.

- Ja nisam dobila tri meseca. Sve vreme sam nervozna. To je kao kad se skupi krv u materici i onda samo krene. Nadam se da je na nervnoj bazi i da nije ono drugo - rekla je ona uplašeno.

Produkcija je Ivi istog momenta zakazala ginekološki pregled kako bi ustanovili da li će se roditi još jedna rijaliti-beba:

foto: Printscreen

- Ona je ubeđena da je u pitanju hormonski poremećaj, već je imala takve promene, ali nije isključeno ni da je zatrudnela sa Stefanom, ipak su bili intimni, radili su svašta. Analize ginekologa se čekaju i tada će se znati da li je Iva u blagoslovenom stanju - rekao je naš izvor blizak produkciji.

Bonus video

IZ RIJALITIJA IZAŠAO BEZ GAĆA I ČARAPA!? A Miljana mi je pocepala pasoš: Zola napravio LOM šokantnim priznanjem!

(Espreso.co.rs/ Republika.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.